foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kurta Kobeina meita Frensisa Bīna apprecējusies ar leģendāra skeitbordista dēlu
Kurta Kobeina vienīgā meita Frensisa Bīna Kobeina.
Slavenības
2023. gada 16. novembris, 06:43

Kurta Kobeina meita Frensisa Bīna apprecējusies ar leģendāra skeitbordista dēlu

Jauns.lv

Grupas “Nirvana” līdera Kurta Kobeina (1967-1994) un mūziķes Kortnijas Lovas (59) meita Frensisa Bīna Kobeina (31) šā gada oktobrī kļuvusi par precētu sievu. Viņa apprecējusies ar amerikāņu skeitborda profesionāļa Tonija Hauka (55) dēlu - profesionālo skeitbordistu Railiju Hauku (30). Lai gan kāzas nosvinētas jau pirms mēneša, paparaci tikai tagad pirmo reizi izdevies nofotografēt jauno sievu ar laulības gredzenu pirkstā.

Frensisa Bīna Kobeina tagad ir precēta sieva un ar lepnumu to arī izrāda!

Grupas “Nirvana” rokera nelaiķa Kurta Kobeina vienīgā meita otrdien manīta Kalifornijas ielās. Šī ir pirmā reize, kad viņa sabiedrībā redzēta ar laulības gredzenu pirkstā. Frensisa un Railijs Hauks apprecējās šā gada 7. oktobrī.

Jaunās sievas kreisās rokas zeltnesi rotāja smalka zelta stīpiņa, šķietami bez dārgakmeņiem, kad viņa atpazīta uz ielas Oušensaidā, Kalifornijā, netālu no savām un vīra mājām.

31 gadu vecā modele bija ģērbusies ērti, bet ar eleganci: melnās brīvās biksēs un bēšā topiņā, kam pieskaņojusi melnu mežģīņu rakstā adītu jaku un miesas krāsas iešļūcenes ar vaļējiem purngaliem un vidēji augstiem papēžiem.

Vidēji garos ombre krāsojuma matus Frensisa bija atstājusi vaļējus un taisnus, ērtības labad izkārtojot šķipsnas aiz ausīm.

Šajā pat dienā paparaci nofotografējuši arī Railiju, kurš tobrīd nebija kopā ar sievu, bet gan izkrāva mēbeles no kravas automašīnas. Viņa pirkstu rotāja melns laulības gredzens.

Avoti norāda, ka Frensisa un Railijs ir kopā kopš 2021. gada. Pats pāris par savām romantiskajām attiecībām paziņoja vien 2022. gada februārī ar “Instagram” starpniecību.

Ieraksts bija atrodams Railija blogā. Viņš tajā dalījās ar vairākām fotogrāfijām, kas uzņemtas iepriekšējā gada laikā. Frensisa bija paņēmusi ilgāku pārtraukumu no sociālajiem tīkliem.

Frensisai šī nav pirmā laulība. 22 gadu vecumā, 2014. gadā, viņa apprecējās ar mūziķi Jesaju Silvu. 2016. gada martā Kobeina meita iesniedza laulības šķiršanas prasību un uzsāka tiesas prāvu par Kurta ģitāru, ko viņš spēlēja “MTV Unplugged” ieraksta sesijas laikā.

Frensinsa Bīna Kobeina un Jesajs Silva

„Nirvana” mūziķa Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas meita Frensisa Bīna Kobeina 2014. gada 29. jūnijā apprecējās ar grupas „The Eeries” ...

gallery icon

Laulību oficiāli šķīra 2017. gadā, savukārt 2018. gada maijā noslēdzās tiesas prāva, kurā tiesa izlēma, ka 1959. gada “Martin D-18E” ģitāra pienākas Silvam. Viņš to vēlāk pārdeva izsolē par sešiem miljoniem ASV dolāru.

Kortnija Lova viena pati un ar meitu Frensisu Bīnu Kobeinu

gallery icon

Kurts Kobeins

gallery icon