Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 14. novembris, 06:44

Vai Kristaps Porziņģis izšķīries no savas draudzenes Lauras?

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Šķiet, Latvijas bagātākais sportists Kristaps Porziņģis atkal ir brīvs vīrietis, un daiļavas var cerēt iekarot viņa sirdi un miljonus. Tā vismaz var spriest pēc basketbolista un viņa mīļotās Lauras Vizlas svaigākajām aktivitātēm sociālajos tīklos, šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Vēl vasarā Kristaps un it sevišķi Laura sociālajos tīklos dalījās ar fotogrāfijām no kopīgas atpūtas Grieķijas salās, no klātienē apmeklētām Vimbldonas tenisa turnīra spēlēm, bet tagad tās visas ir dzēstas – gan Lauras, gan Kristapa kontos vairs nav nekādu norāžu, ka viņi būtu pāris. Laura izdzēsusi visas bildes, kurās redzama viņa ar Kristapu vai Kristaps viens, savukārt Porziņģa profilos atrodama vairs tikai viena fotogrāfija kopā ar daiļo blondīni.

Turklāt Laura nav devusies līdzi Kristapam uz ASV, kur sākusies Nacionālās basketbola asociācijas jaunā sezona. Ja agrāk viņa dzīvoja kopā ar basketbolistu te Dalasā, te Vašingtonā, tad tagad Bostonā, kura kluba "Celtics" sastāvā Porziņģis nu pelna savus miljonus, viņš dzīvo bez Lauras. Pēdējā laikā Vizla arī uz Kristapa aktivitātēm soctīklos vairs nav reaģējusi ar like atzīmi.

Vai tiešām pārītis ir šķīries? Tā runā it sevišķi pēc nesenā Lauras Vizlas neviennozīmīgā ieraksta sociālajā vietnē "TikTok", kur viņa ar glāzi vīna rokās atkārto dziesmas vārdus: “Es atļaušu Dievam to izlabot. Jo, ja es to izlabošu, es došos uz cietumu”.

Pie šī ieraksta kāda Lauras sekotāja komentāros uzdeva jautājumu: “Kāpēc jūs ar Kristapu izšķīrāties?”, taču Lauras atbilde nesekoja, vien kāda cita sekotāja ierakstīja, ka kāda no viņas skaistumkopšanas meistarītēm esot par šādu faktu – Porziņga un Vizlas attiecību izjukšanu – izpļāpājusies.

To, vai tiešām notikusi šķiršanās, gan Porziņģis, gan Vizla nekomentē, kas nav nekāds brīnums, jo par savām attiecībām viņi arī līdz šim izvairījušies runāt publiski. Toties šovasar Kristapa Porziņģa privātajai dzīvei īpašu vērību pievērsa vairāki ASV mediji, iepazīstinot savus lasītājus ar Bostonas "Celtics" jaunās zvaigznes mīļoto, aprakstīdami Lauras Vizlas bezrūpīgo luksusa dzīvesveidu. Iespējams, šīs publikācijas ASV presē bija par iemeslu, kāpēc Kristaps un Laura no saviem profiliem soctīklos izdzēsuši visas bildes. Bet varbūt viņi tomēr ir izšķīrušies, jo dzirdētas arī runas, ka Porziņģis Lauru pametis, džentlmeniski atstājot viņai Rīgā i dzīvokli, i automašīnu.

Porziņģa atgriešanās spēlē Latvijas izlases basketbolisti pārbaudes mačā gūst uzvaru pār Igauniju

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien pārbaudes spēlē "Arēnā Rīga" ar rezultātu 80:69 (21:15, 27:26, 22:8, 10:18) uzvarēja Igaunijas valstsvienību.

gallery icon

Atgādinām, ka pirmās ziņas par Kristapa Porziņģa un latviešu zeltenes, bijušās "VEF Rīga" basketbola kluba karsējmeitenes Lauras Vizlas attiecībām parādījās 2019. gada vasarā, bet gadu vēlāk pāris par to paziņoja publiski, kad Laura sociālajos tīklos publiskoja foto, kur abi redzami kopā. Pēc tam atklājās, ka Kristapu un Lauru sapazīstināja abu labs draugs – Latvijā pazīstamais šovmenis brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!