foto: Hulu / BACKGRID/ Vida Press
Kortnija Kardašjana dēla piedzimšanu pārvērš biznesā
Kortnija Kardašjana.
Slavenības
2023. gada 10. novembris, 06:44

Kortnija Kardašjana dēla piedzimšanu pārvērš biznesā

Jauns.lv

Šā gada 4. novembrī izskanējis paziņojums, ka realitātes šova zvaigzne un uzņēmēja Kortnija Kardašjana kļuvusi par mammu savam ceturtajam bērnam. Viņai un vīram Trevisam Bārkeram šis ir pirmais kopīgais bērns. Kad tieši viņas dēls nācis pasaulē, netiek atklāts, taču zināms tas, ka, pateicoties jaundzimušajam, Kortnija plānojot labi nopelnīt.

Kortnija Kardašjana nesen laidusi pasaulē savu un vīra mūziķa Trevisa Bārkera pirmo kopīgo bērnu un ir atklāts, ka ar ģimenes pieaugumu pāris vēlas gūt finansiālu labumu. Viņi meklējot veidus, kā gūt peļņu un par prāvu naudas summu pārdot sava dēla pirmās fotogrāfijas.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Kortnija Kardašjana pēdējos grūtniecības mēnešos.

Kortnijas jaundzimušā dēla vārds

Lai gan Kortnija šobrīd cenšas būt tik noslēgta, cik vien var, grupas “Blink-182” bundzinieks Treviss Bārkers ir izpļāpājies un atklājis to, kā sauc viņa atvasi. Dēlam dots vārds Rokijs Sertīns Bārkers.

Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers 2022. gadā

gallery icon

Bērna vārdu pāris izdomājis, kad Kortnija vēl bija tikai mātes cerībās. Kādā no agrākām intervijām mūziķis atklāja, ka Rokijs tiks dots par godu grupas “Suicidal Tendencies” ģitāristam Rokijam Džordžam un 1976. gadā iznākušajai kulta filmai ar Silvestru Stalloni. Bārkers “Rokija” ekranizējumu uzskata par “visu laiku izcilāko boksa filmu”.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Kortnija Kardašjana pēdējos grūtniecības mēnešos.

Kas attiecas uz otro vārdu Sertīns jeb Thirteen, un nozīmē skaitli 13, tad Bārkers paskaidrojis sekojoši: “13 ir visu laiku lieliskākais skaitlis.” Cipari 1 un 3 redzami arī tetovējumā ar galvaskausu netālu no viņa kreisās rokas elkoņa.

foto: APEX / MEGA / Vida Press
Treviss Bārkers. Izskatās, ka jauniem tetovējumiem vietu vairs nav...

Izdevums “The Mirror” raksta, ka pāris esot septītajās debesīs par dēla piedzimšanu, un viņi esot sajūsmā, ka beidzot ir vecāki kopīgam mazulim, jo tas viņiem atnesīšot daudz bezmaksas dāvanu un papildinās bankas kontu.

Kortnijas dēla pirmā fotogrāfija

Kāds pārim tuvs avots izdevumam “The Mirror” pastāstījis: “47 gadus vecais bundzinieks un 44 gadus vecā Kardašjanu māsa jau sākuši strādāt ar savu biznesa komandu, lai izdomātu idejas, jo vēlas piedāvāt visdažādāko veidu mazuļiem domātus produktus.”

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

gallery icon

Paziņa devis mājienu, ka pāris drīzumā varētu iesniegt pieteikumu par jauna zīmola radīšanu.

Viņš turpināja: “Momadžere Krisa Dženere [Tā dēvē Kardašjanu klana māti un menedžeri. – Red.] palīdz meitai visos iespējamos veidos. Palīdz visu sakārtot, piemēram, kā gūt peļņu ar bērna pirmo fotogrāfiju.”

Kapela Lasvegasā, kur salaulājās Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers

gallery icon

Kortnijai un Trevisam ir vēl citi bērni

Gan Kortnija, gan Treviss jau ir vecāki. Realitātes šova zvaigznei ir trīs kopīgi bērni ar bijušo partneri Skotu Disiku – Meisons (13), Penelope (11) un Reins (8).

Kortnija Kardašjana ar meitu Penelopi un māsas Kimas meitu Nortu

gallery icon

Arī Trevisam ir trīs bērni. Laulībā ar bijušo sievu Šannu Moakleri viņš kļuvis par tēvu Landonam (20) un Alabamai (17), un ir audžutēvs Šannas meitai Atianai (24), kura dzimusi eks sievas iepriekšējās attiecībās.