foto: www.instagram.com/joebaena
Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls atkārtojis tēva slaveno pozu
Džozefs Baena nesen apmeklējis savam tēvam veltīto muzeju Austrijā un padalījies ar virkni foto.
Slavenības
2023. gada 7. novembris, 10:05

Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls atkārtojis tēva slaveno pozu

Jauns.lv

Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls Džozefs Baena tiecas būt precīza sava slavenā tēva kopija, viņš rūpīgi pievērš uzmanību katrai mazākajai niansei.

Džozefs apmeklējis Arnoldam Švarcenegeram veltīto muzeju, kas atrodas aktiera dzimtajā pilsētā Tālā, Austrijā, un nofotografējies tādā pašā pozā kā tēvs pirms daudziem gadiem.

Citā fotogrāfijā Džozefs Baena iejūtas Terminatora tēlā, ģērbies ādas jakā un sēžot uz motocikla. Nākamajā attēlā viņš redzams ar Konana Barbara zobenu rokā. Tai seko fotogrāfija, kurā Džozefs sēž pie galda, ko ieskauj Arnolda Švarcenegera politiskās karjeras fotogrāfijas. Bet vēl kādā attēlā Džozefs Baena pozē blakus sava 76 gadus vecā tēva jaunības dienu vaska figūrai.

Tā izaudzis Arnolda Švarcenegera dēls Džozefs Baena

gallery icon

“Kas gan tas būtu par ceļojumu uz Austriju bez Arnolda Švarcenegera muzeja apmeklējuma, vai ne?” – komentējot savu fotogrāfiju sēriju, raksta jaunietis. Kāds no Džozefa “Instagram” konta sekotājiem pajokojis, ka Džozefam, kā sava slavenā tēva dēlam, muzejā bijis atļauts vairāk nekā ierindas apmeklētājam: “Ei, tas nav godīgi, viņi man neļāva kāpt uz motocikla! Kā tev tas izdevās?”

Arnolds Švarcenegers bodibildinga karjeras gados

gallery icon

Džozefs Baena ir jaunākais no pieciem Arnolda Švarcenegera bērniem. Viņš ir vienīgais aktiera bērns no ģimenes bijušās mājkalpotājas Mildredas Baenas. Lai gan pats Švarcenegers savu neuzticību laulībā ar Mariju Šraiveri nosaucis par “nopietnu kļūdu”, viņš apgalvojis, ka dēls “kļuvis par cerības staru šajā sarežģītajā situācijā”. “Tas, ko es izdarīju, nebija pareizi. Bet es negribu, lai Džozefs justos negaidīts šajā pasaulē, jo par viņu ļoti priecājas. Es viņu mīlu, un viņš ir izrādījies neparasts jauns cilvēks,” padalījies aktieris.

Džozefs Baena kopā ar mammu iepērkas

gallery icon

Atgādināsim, ka šī sānsoļa dēļ izjuka Švarcenegera laulība. 2011. gadā, kad atklātībā nonāca fakts par jau gandrīz pieauguša ārlaulības dēla esamību, Marija Šraivere pieprasīja šķirt 25 gadus ilgušo laulību. Juridiski šī divsavienība visbeidzot šķirta vien 2021. gadā, desmit gadus pēc pāra došanās šķirtus ceļus.

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem filmas pirmizrādes vakarā

Šķirtais pāris Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apvienojušies, lai kopā ar bērniem apmeklētu filmas „The Long Road Home” pirmizrādes vakaru ...

gallery icon