foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Sofija Tērnere redzēta skūpstām vienu no britu aristokrātiem un iekārotākajiem vecpuišiem Lielbritānijā
Aktrise Sofija Tērnere.
Slavenības
2023. gada 3. novembris, 08:13

Sofija Tērnere redzēta skūpstām vienu no britu aristokrātiem un iekārotākajiem vecpuišiem Lielbritānijā

Jauns.lv

Seriāla “Troņu spēles” zvaigzne Sofija Tērnere, kura šobrīd šķir laulību ar Džo Džonasu, nesen manīta skūpstām britu aristokrātu, Kaudrejas 4. vikontu Peregrīnu Pīrsonu, kurš tiek uzskatīts par vienu no iekārotākajiem vecpuišiem Lielbritānijā.

Neraugoties uz laulības šķiršanas procesu ar Džo Džonasu, aktrise Sofija Tērnere nesen manīta skūpstāmies ar vienu no Apvienotās Karalistes “visiekārotākajiem vecpuišiem”, kad nesen apmeklēja Parīzi.

Džonass septembrī iesniedza šķiršanās prasību no Tērneres pēc četriem laulībā pavadītiem gadiem, aizbildinoties ar “nesamierināmām atšķirībām”. Šobrīd pāris risina divu kopīgo meitu aizbildnības jautājumu, kas ir prioritāte numur 1.

27 gadus vecā Tērnere devās uz Francijas galvaspilsētu, lai sestdien (28. oktobrī) atklātu Pasaules kausa regbijā mirdzošo trofeju “Web Ellis Cup” pirms lielā fināla starp Jaunzēlandi un Dienvidāfriku.

Saskaņā ar ziņām, “Troņu spēles” aktrisei pievienojies 29 gadus vecais britu aristokrāts Peregrīns Pīrsons, kurš pēc randiņa Parīzē ar Tērneri, arī esot apmeklējis šo maču.

Trešdien, 1. novembrī, laikraksts “The Sun” ziņoja, ka Tērnere un Pīrsons, kurš ir Kaudrejas īpašuma un 4. vikonta titula mantinieks, redzēti skūpstāmies netālu no “Gare du Nord” dzelzceļa stacijas. Aculiecinieks laikrakstam stāstīja, ka pāris “daudz tērzējis un smejies”.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

gallery icon

Izdevuma rīcībā esošajā fotogrāfijā pāris, kura sejas nav apskatāmas, redzams skūpstāmies. Kā Tērnere, tā Pīrsons ir ģērbušies garos mēteļos un viņu acis sedz saulesbrilles.

Pīrsons, kura ģimenes kapitāls novērtēts 224 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, iepriekš bija kopā ar karaļa Čārlza krustmeitu, modeli, Grieķijas un Dānijas princesi Mariju Olimpiju.

Tīņu princese Marija Olimpija no Grieķijas

gallery icon

Tiek ziņots, ka viņu trīs gadus ilgās romantiskās attiecības beidzās pirms mēneša, princesei pārtraucot sekot Pīrsonam sociālajos tīklos un izdzēšot visas abu kopīgās fotogrāfijas. Baumas par iespējamu šķiršanos tīmeklī pirmo reizi parādījās jūlijā, kad Kaudrejas vikonts nepiedalījās princeses Marijas dzimšanas dienas svinībās Londonā.

foto: MJ Pictures / BACKGRID/ Vida Press
Peregrīns Pīrsons un princese Marija Olimpija 2023. gada 15. maijā.

Tikmēr Tērneres 34 gadus vecais vīrs Džonass otrdien (31. oktobrī) Ņujorkā redzēts svinam Helovīnu kopā ar saviem bērniem – meitām Villu (3) un Delfīni (1).

Sofija Tērnere un Džo Džonass ar meitām

gallery icon

Tērnere un Džonass tiesas ceļā šobrīd panākuši vienošanos par dalītu aizbildnību. Līdz 2024. gada 7. janvārim bērni ik pēc divām nedēļām mainīs vecāku pie kura dzīvo, un attiecīgi dzīvos Lielbritānijā un ASV. Vienošanās paredz, ka Pateicības dienu meitas pavadīs ar tēvu, bet Ziemassvētkus ar mammu.