foto: Xavier Collin/Image Press Agency/MEGA / Vida Press
Tiesu medicīnas eksperti vēl nespēj noteikt pēkšņi mirušā seriāla “Draugi” Metjū Perija nāves cēloni. Tiek gaidīts toksikoloģijas ziņojums
Metjū Perijam bija tikai 54 gadi.
Slavenības
2023. gada 30. oktobris, 17:04

Tiesu medicīnas eksperti vēl nespēj noteikt pēkšņi mirušā seriāla “Draugi” Metjū Perija nāves cēloni. Tiek gaidīts toksikoloģijas ziņojums

Jauns.lv

Losandželosas apgabala medicīnas ekspertīzes biroja pārstāvji pavēstījuši, ka būs jāveic papildu izmeklēšana, lai noskaidrotu seriāla “Draugi” pēkšņi mirušā aktiera Metjū Perija nāves cēloni, vēsta CNN.

"Gadījumos, kad nāves cēloni nevar noteikt autopsijas laikā, tiks izsniegta atliktā miršanas apliecība līdz papildu pētījumu pabeigšanai," teikts tiesas medicīnas ziņojumā.

Ir zināms, ka Metjū Perija mirstīgajām atliekām ir veikta autopsija, bet eksperti gaida toksikoloģijas ziņojumu rezultātus, lai noteiktu Perija nāves cēloni, CNN svētdien paziņoja medicīnas ekspertīzes birojs. Šādu pārskatu sagatavošana var ilgt nedēļas.

Izmeklētāji norāda, ka viņiem ir nepieciešams toksikoloģijas ziņojums, lai noteiktu, vai kādas vielas varētu būt veicinājušas Perija nāvi.

Losandželosas Policijas izmeklē Perija nāvi, taču pašlaik nav aizdomu, ka aktieris varētu būt miris vardarbīgā nāvē. Svētdien medicīnas eksperta ieraksti liecināja, ka aktiera mirstīgās atliekas ir gatavas nodot tuvākajiem radiniekiem.

foto: nobyline@backgrid / BACKGRID/ Vida Press
Aktieris tika atrasts miris savas mājas džakuzi.

Sestdien 54 gadus vecais Perijs tika atrasts burbuļvannā savā villā bez dzīvības pazīmēm. Drīzumā aktiera villa ieradās Perija vecāki Džons Benets Perijs un Sūzena Morisone kopā ar viņa patēvu.

Svētdien Perija ģimene publicēja paziņojumu žurnālam “People”, kurā teikts, ka " mūsu sirdis salauza mūsu mīļotā dēla un brāļa traģiskā zaudēšana. Metjū pasaulei sagādāja tik daudz prieka gan kā aktieris, gan draugs."

foto: The Hollywood JR / BACKGRID/ Vida Press
Cilvēki noliek ziedus pie aktiera mājām.

Perijs savulaik neslēpa, ka cīnās ar atkarībām par ko paziņoja savā memuārā “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir”.

Dženifera Anistona, Liza Kudrova, Kortnija Koksa, Deivids Švimmers un Mets Leblāns kopā ar Periju filmējās filmā "Draugi", kas tika rādīta no 1994. līdz 2004. gadam.

Seriāls “Draugi”

gallery icon

Aktieri vēl nav komentējuši Perija nāvi.