foto: Instagram
Valentīna Judaškina meita skaidro, kāpēc viņa bērēs neviens nav runājis ar Allu Pugačovu
Alla Pugačova ar Valentīnu un Marinu Judaškiniem.
Slavenības
2023. gada 19. oktobris, 19:32

Valentīna Judaškina meita skaidro, kāpēc viņa bērēs neviens nav runājis ar Allu Pugačovu

Jauns.lv

Valentīns Judaškins nomira 2. maijā. Viņš vairākus gadus cīnījās ar onkoloģisko saslimšanu, taču tā arī nespēja atveseļoties. Modes mākslinieka meita saprata, ka viņam bija maz izredžu uzveikt kaiti, tomēr tik un tā cerēja uz to labāko.

"Sākumā bija šoks, neko nesaproti, sākas rosība – bēru organizēšana, prese... Burtiski pēc 15 minūtēm mums jau zvanīja, lai gan vēl atradāmies slimnīcā. Mēs bijām tādā stāvoklī, ka nevarējām nevienam atbildēt," sacīja Gaļina.

Sieviete informēja, ka viņas tēvs regulāri veicis izmeklējumus, viņa stāvoklis pat sācis uzlaboties, taču parādījušās metastāzes, kuras vairs nevarēja likvidēt.

Ārzemju klīnikas atteicās pieņemt modes mākslinieku, un viņš ārstējās Krievijā. Līdz pagājušajam gadam Valentīns turpināja strādāt, raksta "TheVoiceMag".

"Pirms galvas operācijas viņš strādāja pastāvīgi, bija filmēšana, intervijas, skates. Viņš lidoja visur. Bet pēc operācijas jau viss, viņš nevarēja zīmēt, nespēja kaut ko atcerēties. Tas viņu pamatīgi satrieca. Viņš kļuva par citu cilvēku. Tas vairs nebija tas tētis, kuru visi atcerējās - jautrs. Viņš nesaprata, ka aiziet," paziņoja dizainera meita.

Uz Judaškina bērēm bija ieradušies viņa zvaigžņu draugi, arī Alla Pugačova, kura šobrīd dzīvo Izraēlā. Daudzi toreiz teica, ka atvadu ceremonijā neviens nevēlējās kontaktēties ar emigranti.

Gaļina apliecināja, ka situācija nav bijusi patīkama sarunām. "Viņa bija sevī. Cilvēki saprata, ka tagad labāk neiet klāt, jo šis nav tas brīdis, nevis tāpēc, ka ar viņu principiāli nebūtu sasveicinājušies," stāstīja modes dizainera meita.

Pusotru mēnesi pirms nāves Valentīns Izraēlā apciemoja Allu. "Viņa mūs ar mammu atbalstīja, teica, ka viss būs normāli, ka vienmēr ir uz sakariem un vienmēr atbalstīs," sacīja sieviete.

Valentīna Judaškina modes dizaini

Foto galerijā skatāmi daži no Valentīna Judaškina modelētajiem tērpiem. Modes mākslinieks mūžībā aizgāja 2023. gada 2. maijā.

gallery icon
21

Pēc tēva nāves Gaļina Judaškina kļuva par viņa modes nama vadītāju. Viņa norādīja, ka nav dizainere, un vairāk atbild par kompānijas virzienu, skatījumu un filmēšanas organizēšanu.

"Man ir smagi, jo es neesmu viņš, ar viņa fantāziju, idejām un talantu," intervijā Aļonai Žigalovai viņas "YouTube" šovā atzinusies dizainera meita.