foto: SplashNews.com/ Vida Press
Madonna pārkāpj stingru noteikumu Londonas "O2" arēnā - viņai draud 300 000 sterliņu mārciņu sods
Madonna koncertā O2 arēnā Londonā.
Slavenības
2023. gada 18. oktobris, 05:55

Madonna pārkāpj stingru noteikumu Londonas "O2" arēnā - viņai draud 300 000 sterliņu mārciņu sods

Jauns.lv

Madonnai, iespējams, būs jāmaksā milzīgs naudas sods, jo viņa nedēļas nogalē savas koncertturnejas "Celebration" laikā pārkāpusi stingru noteikumu.

Tehnisku problēmu dēļ popmūzikas karalienei negribot nācās saīsināt savu uzstāšanos, taču pat neraugoties uz to, viņa par 30 minūtēm pārkāpa "O2" arēnas strikto noteikumu, ka svētdienā jebkuram pasākumam jābeidzas ne vēlāk kā pulksten 22.30. Par šo pārkāpumu dziedātājai draud 300 000 sterliņu mārciņu (gandrīz 350 tūkstoši eiro) liels sods.

Madonnas turnejas “Celebration” pirmais koncerts Londonā 2023. gada 14. oktobrī

gallery icon

Arēnas "O2" protokols paredz, ka no pirmdienas līdz sestdienai jebkuram pasākumam jābeidzas ne vēlāk kā pulksten 23, savukārt svētdienā pasākumiem atvēlētais laiks ir par pusstundu īsāks – līdz 22.30.

Laikraksts “The Sun” informē, ka Londonas transporta un "O2" arēnas noteikumi paredz sodu 10 000 apmērā par katru minūti, kas pārsniegusi atļauto pasākuma laiku. Vai prasība tiks celta un sods patiešām būs jāmaksā, šobrīd netiek precizēts.

Madonna nespēja sākt šovu laikā un uzstājās līdz pulksten 23, kas nozīmē, ka daudzi fani nokavēja pēdējo metro.

Madonna ieskandina 2023. gadu ar jestru ballīti Malāvijā kopā ar bērniem

gallery icon

65 gadus vecā popzvaigzne nepaspēja arī priecēt apmeklētājus ar tādiem lieliem hitiem kā “Bitch, I’m Madonna”, “Holiday”, “Like A Virgin” un “Celebration”. Četri skaņdarbi, kas bija paredzēti pēc atkārtotas izsaukšanas uz skatuves koncerta noslēgumā, svētdien Londonas šova apmeklētājiem izpalika.

Atgādināsim, ka sestdien ar koncertu "O2" arēnā popmūzikas karaliene uzsāka ilgi gaidīto pasaules turneju pēc smagās slimības, ko pārcieta vasarā. Svētdien notika otrs koncerts Lielbritānijas galvaspilsētā un daudziem apmeklētājiem sagādāja rūgtumu. Saīsinātā koncerta dēļ viņi nespēja izbaudīt visu šova programmu, un daļa nepaspēja uz pēdējo sabiedrisko transportu, lai nokļūtu mājās.

Vairāki fani norādījuši, ka popmūzikas karaliene būtu varējusi izpildīt visu savu divu stundu garo programmu, ja būtu sākusi koncertu agrāk, un faniem nebūtu jāgaida līdz 9 vakarā.

Vietnē "X" (agrāk "Twitter") vairāki arī pauduši neapmierinātību, apgalvojot, ka samaksājuši 1300 sterliņu mārciņu par biļeti, bet viņiem “atņemts koncerta fināls”.  

Koncerta biļete vidēji maksājusi 200 sterliņu mārciņu, bet ekskluzīvākās pārsniegušas četru ciparu skaitli.