foto: MEGA / Vida Press
Kā Megana Mārkla reaģēja uz piedāvājumu piedalīties Kardašjanu realitātes šovā?
Megana Mārkla sapņojot par atgriešanos Holivudas apritē un dalība Kardašjanu šovā varētu tam palīdzēt.
Slavenības
2023. gada 17. oktobris, 15:15

Kā Megana Mārkla reaģēja uz piedāvājumu piedalīties Kardašjanu realitātes šovā?

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Megana Mārkla un princis Harijs saņēmuši Krisas Dženeres piedāvājumu filmēties viņas ģimenes populārajā realitātes šovā “Kardašjanas” (“The Kardashians”).

Lai gan Saseksas hercogs un hercogiene vēl nav izlēmuši, vai piedāvājumu pieņemt vai nē, tiek ziņots, ka abi izjūt saikni ar Kardašjanu – Dženeru ģimeni.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon

Kā vēsta izdevums “Heat Magazine”, Megana un Harijs tagad jūtas tuvāki Kardašjanu ģimenei, jo sajūt to pašu biedējoši pastiprināto plašsaziņas līdzekļu interesi, ko viņas, un ir “priecīgi” par šo piedāvājumu.

Kalifornijā dzīvojošais karaliskais pāris nesaskata nekādu “kaitējumu”, ja izlemtu piedalīties populārā TV šova kādā no epizodēm. Viņi uzskata, ka tā būtu abpusēji izdevīga situācija gan viņiem, gan Krisai Dženerei.

“Meganai tas daudz nozīmēja, kad viņa par to uzzināja,” žurnālam pastāstījusi kāda pārim pietuvināta persona. “Tas tikai pastiprināja to, ko viņa jau kādu laiku ir izjutusi – ka Kardašjanas ir ļoti forša ģimene.”

Megana jūt, ka Kardašjanas “plašsaziņas līdzekļos ir pārprastas un pret viņām slikti izturējušies, tāpat kā pret viņu un Hariju,” atzīmējis avots.

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Bijusī aktrise arī domā, ka “nav nekā slikta apvienoties, lai dalītos pieredzē un redzētu, kurp tas aizvedīs”. Daži izteikuši minējumu, ka šis piedāvājums varētu palīdzēt Meganai atgriezties Holivudas aprindās kā aktrisei, kas esot viens no Saseksas hercogienes šā brīža mērķiem.

Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā

Realitātes šovu un sociālo tīklu zvaigznes māsas Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā.

gallery icon