Kurš ir visu laiku lielākais "UgunsGrēka" nelietis?
Gatis Āboliņš, Solveiga Kārliņa, Santa Ziemele, Sofija Hartmane un Edijs Āboliņš. Kāds no viņiem taču ir lielākais "UgunsGrēka"neģēlis.
Slavenības
2015. gada 5. marts, 16:34

Kurš ir visu laiku lielākais "UgunsGrēka" nelietis?

Jauns.lv

Populāro TV3 seriālu „UgunsGrēks” jau sešus gadus uz priekšu virza meli, nodevība, sazāļošana, atriebība un pat slepkavības. Kolīdz viens nelietis par saviem darbiem nokļūst cietumā vai trakomājā, vietā nāk cits.

Kā, piemēram, Sofija, kas ir ne vien mēģinājusi nošaut savu bijušo līgavaini Viesturu, bet trešdienas sērijā viņu guļošu arī aplēja ar benzīnu un centās aizdedzināt. Kasjauns.lv atgādina visu laiku ļaunākos varoņus un balsojumā noskaidro, kurš pelnījis „UgunsGrēka” lielākā nelieša titulu.

Gatis Āboliņš

Āboliņu viesnīcas līdzīpašnieks Gatis Āboliņš (Mārtiņš Brūveris), kas „UgunsGrēkā” šiverē kopš 2013. gada rudens, savas dzimtas mantību vairojis, apkrāpjot un apzogot uzņēmējus un citādi turīgus cilvēkus. Ņēmis visu, ko var paņemt ar viltu un spēku, Danu ieskaitot. Atceramies, ka seriāla iepriekšējā sezonā viņš bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem Danu izvaroja, lai tādā veidā demonstrētu pārākumu un ietekmi. Joprojām, uz brīvām kājām un maisa gaisu.

Solveiga Kārkliņa

Kamēr laimīgās un mīlētās dāmas pie TV ekrāniem 2011. gada 8. marta novakarē svinēja Sieviešu dienu, ļaundare Solveiga (Anita Kvāla) pa Pētersona viesnīcu tika vajāta un gūstīta kā no meža izbēdzis bīstams zvērs. Tā „UgunsGrēkā” beidzās Solveigas ēra, kam skatītāji, skaļi kliegdami „kāda maita!”, sekoja līdzi pusotru gadu. Viņas ļauno darbu saraksts ir patiesi iespaidīgs. Sēdējusi cietumā par sava vīra nogalināšanu. Jāpiebilst, ka aiz restēm mēs viņu arī iepazinām, kad tur mūs bija aizvedis Martas (Dita Lūriņa) liktenis. Ar Martas vēlību viņa pēc soda izciešanas pamanījās iekārtoties Pētersona viesnīcā, kļūdama pat par Aivara Pētersona (Uldis Dumpis) sievu.

Intrigas, indēšana, iebaidīšanas un mēģinājumi ieskapēt savu meitu Kitiju (Anna Šteina) Leonam (Ģirts Ķesteris) tāds sīkums vien bijis, salīdzinot ar to, ko viņa nostrādāja uz atvadām. Atgādinām, ka Solveiga skatītājiem sagādājusi līdz šim smagāko triecienu, jo tieši viņa vainojama Martas nāvē! Solveigai nepatika Leons, tāpēc viņa Martas kāzu pušķī ielika dinamītu, neplānoti uzspridzinot līgavu. Solveiga, visticamāk, cietumā iespundēta uz mūžu.

Santa Ziemele

Elizabetes (Maija Doveika) tēvs Ziemelis (Voldemārs Šoriņš) savu sievu Santu Ziemeli (Jūlija Ļaha) pie visiem velniem patrieca vēl devītajā sezonā. Viņa savu vīru krāpa ar Vadimu (Jakovs Rafalsons), Denisu (Ģirts Liuziniks) un Danielu (Mārtiņš Meiers). Viņa atriebās Denisam, apsūdzot viņu izvarošanas mēģinājumā, bet vēlāk salaba un kopīgi centās iegūt Ziemeļa firmu un naudu. Meloja Ziemelim, ka ir stāvoklī no viņa, lai gan īstenībā viņa bija stāvoklī no Denisa. Viņas roku darbs bija arī čūska Elizabetes gultā.

Sofija Hartmane

Lai „UgunsGrēka” skatītāji neaizmirstu, kas ir īsts ļaunums, Pētersona viesnīcā 12. sezonā ar šāvienu Viestura (Ivars Kļavinskis) mugurā ieradās viņa saderētā Sofija Hartmane (Elīna Dzelme). Tikai viesnīcas varoņu aprobežotība ļāvusi daiļajai, bet garīgi nestabilajai būtnei tur tik ilgi uzkavēties. Lai arī cauršautu plecu, nodot policijai savu trako līgavu Viesturs atteicās. Tāpēc Sofija turpinājusi būt dāsna ar riebeklībām. Pēc mēģinājumiem Ievu (Inga Tropa) un Viesturu noindēt, nu viņa ķērusies pie spēlītēm ar benzīnu un uguni. Pētersona viesnīca, no LTV1 projekta „Neprāta cena” transformējoties par TV3 „UgunsGrēku” jau reiz degusi. Vai būs jauns ugunsgrēks?

Edijs Āboliņš

Lai arī seriāla scenāristi pacentušies Ediju (Artūrs Dīcis) pēkšņi vērst par baltu un pūkainu, uz viņa sirdsapziņas tomēr gulst Helēnas (Zane Daudziņa) meitas Aņečkas nolaupīšana, turēšana gūstā, spīdzināšana un joprojām neizskatīta Āboliņu šofera slepkavība. Atceramies – 11. sezonas beigās, kad Edijs iznāca no cietuma un paziņoja, ka Ievu visu laiku vazājis aiz deguna un viņu nemīl, viņš nogalināja Āboliņu viesnīcas šoferi, kas viņu veda mājās no cietuma. Kāpēc, tas joprojām ir neatbildēts jautājums.

Kasjauns.lv/Publicitātes foto

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.