foto: ABC / BACKGRID/ Vida Press
"Tas ir draņķīgi," - Arnoldu Švarcenegeru māc skumjas par novecojošu ķermeni
Arnolds Švarcenegers šā gada 3. oktobrī.
Slavenības
2023. gada 10. oktobris, 10:10

"Tas ir draņķīgi," - Arnoldu Švarcenegeru māc skumjas par novecojošu ķermeni

Jauns.lv

Arnolds Švarcenegers (76) nesen atklājis, ka viņam ir grūti noskatīsities uz sava ķermeņa novecošanu un "nokarājušies" muskuļi padara viņu "skumju".

Viesojoties Hovarda Sterna sarunu šovā, spraiga sižeta filmu zvaigzne un bijušais kultūrists dalījās pārdomās: “Katru dienu es skatos spogulī un saku: "Jā. Tu izskaties draņķīgi.”"

“Paskaties uz šo ķermeni! Paskaties uz tiem krūšu muskuļiem, kas agrāk bija stingri un tvirti, tādi patiešām spēcīgi, ar dzīslojumu. Tagad tie tur vienkārši karājas. Sasodīts, kas, pie velna, te notiek?”

Pēc tam Švarcenegers ieminējās, ka lielākā daļa cilvēku noteikti nesapratīs viņa izjūtas par novecošanos un pazūdošajiem muskuļiem.

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon

“Tas ir skumji arī tāpēc, ka es saku cilvēkiem: viena lieta ir redzēt sevi novecojam un aizvien vairāk zaudējam formu, taču lielākā daļa cilvēku... nekad nav bijuši formā. Ko nozīmē zaudēt formu? Viņi vienmēr ir lūkojušies uz draņķīgu ķermeni.”

“Tas, ja tu gadiem ilgi esi slavēts par šo izcilo ķermeni,” piebilda Švarcenegers, atgādinot, ka viņa ķermeni reiz uzskatīja par etalonu bodibildinga pasaulē.

Arnolds Švarcenegers bodibildinga karjeras gados

gallery icon

“Tu redzi vēnas uz saviem vēdera muskuļiem, un tu redzi vēnas uz savām krūtīm… tad tu pagriez laiku 50 gadus uz priekšu, un tagad tu stāvi un to visu vairs neredzi. Tad ir tāds – akkk,” viņš paturpināja.

“Terminatora” zvaigzne arī atklāja, kā pārmaiņas, kas saistītas ar novecošanos, viņu ir pārsteigušas: “Es nekad par to nedomāju, kad man bija 30 vai 40 gadu. Ka tas notiks… Ka reiz mēs skatīsimies uz šo ķermeni un – es domāju, ka tas joprojām izskatās labāk nekā vairums ķermeņu –, bet tas izskatīsies draņķīgi.”

67 gadus vecais Švarcenegers parāda muskuļus

67 gadus vecais Švarcenegers parāda muskuļus. Pirms aktiera gaitām Holivudā viņš karjeru sāka kā kultūrists. Švarcenegers piecas reizes ieguvis titulu ...

gallery icon

Interviju Švarcenegers noslēdza uz pozitīvas nots par dzīvi kopumā, sakot: “Man tomēr ir 76 gadi. Esmu enerģijas pilns, esmu aizrautības pilns. Esmu tikpat aizrautīgs un tikpat saviļņots kā 30 gadu vecumā. Es vienmēr redzu sev priekšā kalnus, pa kuriem kāpt. Un tik ilgi, kamēr es redzu tos kalnus, es saglabāju savu entuziasmu un saviļņojumu, un to dedzības sajūtu, lai turpinātu kāpt, kāpt un kāpt. Un tas ir pats svarīgākais.”

Silvestrs Stallone un Arnolds Švarcenegers no 1974. gada līdz mūsdienām

gallery icon

Tā Arnolds Švarcenegers pandēmijas laikā vizinās ar velosipēdu

gallery icon