foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Viņa var to atļauties! 56 gadus vecā Pamela Andersone iziet sabiedrībā bez kosmētikas un frizūras
Pamela Andersone tagad izvēlas dabiskumu.
Slavenības
2023. gada 6. oktobris, 10:15

Viņa var to atļauties! 56 gadus vecā Pamela Andersone iziet sabiedrībā bez kosmētikas un frizūras

Jauns.lv

Viena no slavenākajām blondīnēm Holivudā, žurnāla “Playboy” un seriāla “Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone pēdējo gadu laikā aizvien biežāk izvēlas dabiskumu.

foto: Dede / BACKGRID/ Vida Press
Pamela Andersone, dodoties uz Viktorijas Bekhemas modes skati Parīzē.

Parīzes modes nedēļā Viktorijas Bekhemas skates apmeklējumam 56 gadus vecā Pamela Andersone izvēlējusies tādu koptēlu, kādu viņas kolēģu vidū uzskata teju par tabu: viņa bija izveidojusi izaicinoši vienkāršu frizūru un pilnībā atteikusies no sejas dekoratīvās kosmētikas. Tajā pašā laikā aktrise bija ģērbusies īpaši moderni un pat grezni: elegantā pasteļtoņu kleitā, kurpēs uz augstas platformas zoles un ar stilīgiem figurāliem papēžiem, un rotājusies ar vairākām zelta rotaslietām.

Pamela Andersone bez kosmētikas Parīzes modes nedēļas laikā 2023. gada septembrī

gallery icon

Intervijā programmai “Entertainment Tonight” zvaigzne skaidroja, ka labprāt noveco dabiski, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņa par sevi nerūpējas. “90. gadi bija 90. gadi, tagad ir 2023. gads. Man patīk darīt kaut ko neparastu, es jūtu, ka tā ir jauna manas dzīves nodaļa. Dabiskais skaistums joprojām prasa laiku – patiesībā es pavadu divas stundas pie spoguļa. Tas ir amizanti, jo, ziniet, es tagad vienmēr esmu dārzā. Man vienmēr zem nagiem ir netīrumi,” stāstīja Pamela Andersone.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Pamela Andersone tagad izvēlas dabiskumu.

Izdevuma “Daily Mail” lasītāji nespēja palikt vienaldzīgi pret Pamelas jaunāko iznācienu sabiedrībā.

Kā ierasts, komentētāji sadalījās divās nometnēs. “Viņai ir ļoti nepieciešams grims. Šajā vecumā mums visām ir jāpalīdz sev ar kosmētiku. Šajā tēlā viņa izskatās vai nu slima, vai miegaina, vai paģiraina. Un arī ķemmēt matus nenāks par ļaunu”, “Piezvanīja no 90. gadiem un teica: Rūpējieties par ādu un neaizmirstiet par regulāru mitrināšanu”, “Viņa  tāda kā nobružāta, no kurienes viņu izrāva?” – bargu spriedumu sludināja kritiski noskaņotie tīmekļa lietotāji.

foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone, dodoties uz Vivjenas Vestvudas modes nama skati Parīzē.

Tomēr daudzi atbalstīja zvaigznes jauno tēlu. “Viņa izskatās ļoti svaiga un jauka. Lieliski, ka viņa atstājusi pagātnē Tomija Lī un citu vīriešu ēru, kuri viņu nenovērtēja”, “Visu cieņu viņai – tas ir ļoti drosmīgi mūsdienu silikona pasaulē”, “Vismaz viņa nav izmisusi kā Demija Mūra, Madonna un citas līdzīgas slavenības,” Pamelu aizstāvēja viņas fani.