foto: ekrānuzņēmums no Instagram.com/maxgalkinru
Kazahstānā divās koncertzālēs, kur bija jāuzstājas Maksimam Galkinam, pēkšņi sākušies remontdarbi
Maksims Galkins.
Slavenības
2023. gada 1. oktobris, 18:49

Kazahstānā divās koncertzālēs, kur bija jāuzstājas Maksimam Galkinam, pēkšņi sākušies remontdarbi

Jauns.lv

Astanā un Almati it kā tehnisku iemeslu dēļ atcelti divi Maksima Galkina koncerti, raksta "The Insider".

Sākumā 30. septembrī izrādījās, ka no 4. līdz 10. oktobrim nedarbosies koncertzāle "Kazahstāna" Astanā, kur 8. oktobrī bija paredzēta komiķa uzstāšanās.

Pēc tam 1. oktobrī "salūza skatuve" Republikas pilī Almati, kur bija jāuzstājas arī Galkinam.

Pats Galkins savā "Instagram" publicējis ierakstu, kurā uzrunā koncertzāļu vadību un jautā, vai viņš nevarētu palīdzēt ar remontu:

"Varbūt paspēsim? Es jau ļoti gribu satikt skatītājus. Ja pārceļ koncertus, tad nepiedāvās uzreiz citus datumus? Un, ja tā, vai nevajadzētu iepriekš pārbaudīt arī kanalizāciju šajos datumos?"

Kāpēc Maksimu Galkinu "atceļ"

Iepriekš humorists pastāstīja, ka viņa pasākumiem no Kazahstānas varas iestāžu puses ir uzlikts "neoficiāls aizliegums".

Krievijā Galkins atzīts par "ārvalstu aģentu", viņš vairākkārt nosodījis uzbrukumu Ukrainai un aizbraucis no Krievijas pēc pilna mēroga agresijas sākuma.

Mākslinieks jau vairākkārt saskāries ar savu koncertu atcelšanu. Lieta tāda, ka dažas valstis nevēlas viņu pie sevis redzēt tāpēc, ka viņš nosoda Kremļa noziedzīgo režīmu. 

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon