Sējāni atpūšas Portugālē, Mielavs lepojas ar motorolleri - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Slavenības
2023. gada 1. oktobris, 16:56

Sējāni atpūšas Portugālē, Mielavs lepojas ar motorolleri - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Ingus Ulmanis nosvin 60!

Apaļo 60 gadu jubileju ar kafiju, ceptām olām, desu, tomātiem, burkāniem, maizīti, kafiju un sieru sagaidījis latviešu mūziķis, komponists un mūzikas producents Ingus Ulmanis.

Kā viņš pats atklāj, viens aktīvs gads ar kārtīgām brokastīm sācies jau pulksten 6.20 no rīta.

Lūk, tas ir pielūdzējs!

Žurnāliste Eva Johansone laiku pa laikam pārbauda savu pašmāju soctīkla Draugiem.lv pastkastīti, kurā var atrast tādas pērles, ka vīrs skrien uz virtuvi skatīties, kāpēc sievai uznākusi smieklu lēkme.

Proti, kāds ilggadējs pielūdzējs sarakstē ļoti centies Evu pievilināt un pat atklājis, ka glabājis savu nevainību tam brīdim, kad viņa būs brīvas sievietes statusā un varētu uzsākt romantisku sakaru ar šo kungu.

Dace Rukšāne un nāves briesmas

Rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska soctīklā "X" saviem sekotājiem uzdevus jautājumu par to, kas viņus ir gandrīz nogalinājis.

Dace pati atklāj, ka divas reizes to izdarījusi Baltijas jūra, bet vēlāk sarakstē pastāsta arī kādu biedējošu 2000. gada Jaungada notikumu – viņa pa 5. stāva logu vērojusi salūtu un brīdī, kad logs jau tika vērts ciet, tajā ietriecās raķete, mums pēdējā brīdī paglābjoties no traģiskām sekām.

Martas Grigales veltījums tētim

“Uz kapiem aiziet nevaru, tas viņam ziedu vietā,” raksta dziedātāja Marta Grigale, kurai tēta aiziešanas mūžībā devītajā gadadienā deviņu kilometru vietā izdevies noskriet pusmaratonu.

Ainars Mielavs ar rolleri ordenī

Kā izrādās, dziedātājs Ainars Mielavs ir iestājies motordenī kopā ar savu motorolleri.

"Aizvēja brāļu ordenis" ir tas, kurā vēlētos būt Mielavs, un pēc foto var noprast, ka Ainars pagaidām ir vienīgais un aktīvākais tā dalībnieks.

Dagmāras Legantes svarīgais suns

Populārā TV personība Dagmāra Legante ir nelielā neizpratnē par sava mazā sunīša jancīgo paradumu uzrāpties saimniecei virsū un vērot apkārtni.

Kā Dagmāra pati atzīst, viņa nezina, ko tas nozīmē, bet šķiet, ka tajā brīdī suns jūtas ļoti svarīgs.

Reinis un Maija Sējāni atpūšas Portugālē

Mūziķu pāris Maija un Reinis Sējāni devušies skaistā atpūtā uz Portugāli. Maija savā "Instagram" kontā dalījusies ar jaukiem skatiem un video kadriem no laiskošanās naktsmītnē, no kalniem un jūras piekrastē.