Trakā pasaule
2023. gada 28. septembris, 17:30

VIDEO: lai neaizbaidītu jauno ārzemju draugu, šovu zvaigzne Magone ceļā uz lidostu skuj bārdu

Jauns.lv

Šovu zvaigznei Magonei īpaša un ilgi gaidīta diena - ciemos ierodas viņas ārzemju pielūdzējs, ar kuru iepazinusies internetā. Braucot uz lidostu, Magone vēl veic pēdējās skaistumkopšanas procedūras, lai savu potenciālo jauno draugu neaizbiedētu jau pašā sākumā...

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna šajā rudenī ir aktīvi nolēmusi meklēt mīlestību.

Vispirms šķita, ka potenciālais mīļotais varētu būt vēstuļdraugs Andris, taču pēc pāris randiņiem viņa saprata, ka šis kungs neesot viņas līmenī. Lieki laiku netērējot, viņa turpināja meklēt mīlestību un atrada jaunu draugu - izglītotu ārzemnieku.

“Iepazināmies caur "Facebook messenger" un aizrunājāmies tiktāl, ka aicināju braukt ciemos, veidot nopietnākas attiecības, varbūt pat laulības dzīvi, kas to lai zina," tā Magone.

Kā izrādās, viņas jaunais draugs Londonā darbojas IT sfērā un viņam pieder māja. Kā Magone secinājusi, viņš ir turīgs un nākotnē varēs par viņu parūpēties.

Gatavojoties satikties ar jauno draugu, viņa ceļā uz lidostu vēl paspēj veikt dažas skaistumprocedūras, sēžot mašīnas aizmugurējā krēslā. “Spogulī redzu bārdu, kā tad sagaidīsi brūtgānu ar bārdu, domās, ka es transpersona esmu. Vismaz pirmajam randiņam tā ir jānodzen, lai nepadomā neko aplami!”

Kāds būs viņas jaunais mīlas stāsts? Skaties pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.30 kanālā "STV Pirmā!".

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon