Slavenības
2023. gada 26. septembris, 09:21

Kortnijas Kardašjanas uzvedība padara auklīšu dzīvi par elli

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana (44) šobrīd ir cerībās ar sava vīra Trevisa Bārkera (47) bērnu. Gaidāmais būs Kortnijas ceturtais, bet pāra pirmais kopīgais mazulis. Kāds paziņa izteicies, ka Kortnijas uzvedības dēļ viņu mājās neviena auklīte nespēj nostrādāt ilgāk par vienu mēnesi.

Mātes cerībās esošā realitātes TV zvaigzne esot tik prasīga, ka “padara visus trakus” un uzvedas tā, it kā būtu “pati rūpīgākā māte”, kas par visu gādā pati. Taču viņas darbinieki apgalvo, ka Kortnija ļoti bieži mainot savu bērnu auklītes.

Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers 2022. gadā

gallery icon

Sabiedrības dāmas iepriekšējās attiecībās ar Skotu Disiku pasaulē nākuši trīs bērni – Meisons (13), Penelope (11) un Reins (8).

Dzīvesstila zīmola “The Poosh” dibinātāja vai nu atlaiž savu bērnu auklītes, vai arī “viņas nevar vairs izturēt bērnu slikto uzvedību un pašas aiziet no darba”, kāds paziņa atklājis izdevumam “Life & Style”.

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

gallery icon

Kortnija “nav pārāk orientēta uz disciplīnu vai noteikumiem (vai gulētiešanas laikiem), tāpēc viņas mājās lielākoties valda haoss,” piebildis iekšējās informācijas avots, atzīmējot: “Viņas māsas vienmēr ņirgājas par to, ka viņai katru mēnesi ir jauna aprūpētāja!”

Lai raksturotu, cik kaprīza ir Kortnijas daba, paziņa kā piemēru minējis kādu notikumu no dzīves. Reiz Kortnija kopā ar bērniem Meisonu, Penelopi un Reinu devusies brīvdienu braucienā uz Havaju salām.

Kapela Lasvegasā, kur salaulājās Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers

gallery icon

Paziņa teic, ka Kortnija “aizsūtījusi savu auklīti uz tālu veselīgas pārtikas veikalu, lai iegūtu dažas specifiskas sastāvdaļas, no kā pagatavot bērniem brokastis.”

“Viņai vienalga, cik absurdi var būt viņas lūgumi – it kā viņa dzīvotu uz savas planētas,” norādījis vārdā nenosauktais paziņa.

Par gaidāmo bērnu visai pasaulei Kortnija paziņoja šā gada jūnijā visnotaļ ekstravagantā veidā. Viņa bija devusies uz vīra grupas “Blink 182” koncertu un kādā brīdī pacēla plakātu ar uzrakstu: “Trevis, es esmu stāvoklī!”

Jau nedēļu vēlāk pāris sarīkoja ģimenei ballīti, kurā atklāja gaidāmā bērna dzimumu. Kortnijai un Trevisam būs dēls. Lai gan topošie vecāki nav atklājuši konkrētu laiku, kad mazajam jānāk pasaulē, tam jānotiek vēl šogad.

Tāpat kā Kortnijai, arī Trevisam ir vēl trīs bērni no iepriekšējām attiecībām. Laulībā ar bijušo sievu skaistumkonkursa Mis ASV 1995 uzvarētāju Šannu Moakleri pasaulē nācis viņa dēls Londons un meita Alabama. Trevisam ir arī audžumeita Atiana, kura dzimusi Šannas iepriekšējās attiecībās ar bokseri Oskaru de la Hoju.

Kortnija Kardašjana ar meitu Penelopi un māsas Kimas meitu Nortu

gallery icon