foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Dace Rukšāne sajūsmā par radariem, Ralfs Eilands svinēs bez tortes - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Dace Rukšāne sajūsmā par radariem.
Slavenības
2023. gada 22. septembris, 14:49

Dace Rukšāne sajūsmā par radariem, Ralfs Eilands svinēs bez tortes - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Vai Jānis Pētersons par daudz smejas?

Grupas "Citi zēni" dalībnieks un radio "Pieci.lv" rīta jaunā personība Jānis Pētersons saņēmis kritiku par to, ka… ēterā par daudz smejas.

Jānis gan atbildi parādā nepalika, minēja, ka smiekli ir daļēja stresa pazīme, un solījās komentāru ņemt vērā.

Ralfs Eilands svinēs bez tortes

Mūziķis Ralfs Eilands pieņēmis nudien skarbu lēmumu. Proti, ja sanāks svinēt viņa dzimšanas dienu, tad torti tur vairs neredzēt, jo draugi no tās vienmēr atsakoties vai ēd tikai mazu gabaliņu.

Uz Ralfa jautājumu, kādēļ vispār jubilejās ir torte, soctīkla X lietotāji nepakautrējās sniegt asprātīgas atbildes, sākot ar to, ka vajadzīgi jauni draugi, ka torte ir kā mājiens, lai viesi dotos mājās, un beidzot ar to, ka dzimšanas diena bez tortes ir vienkārši sapulce.

Jānis Šipkēvics un pārsteigums metro

Mūziķis Jānis Šipkēvics, kurš kopā ar ģimeni turpmākos pāris gadus pavadīs Stokholmā, kur uzsācis studijas Zviedrijas Karaliskās Mūzikas akadēmijas maģistrantūrā, nejauši metro saskrējies ar kādu dāmu, kura acīmredzami sekojusi līdzi notikumiem Jāņa dzīvē un uzjautājusi, vai tad izdevies atrast dzīvokli Zviedrijā. Un, ziniet, izdevās!

Markus Riva prasa no tautiešiem iecietību

“Baigais naids, tautieši. Varbūt vairāk iecietības un sapratnes?” šādu, lūk, retorisku jautājumu platformā X uzdevis dziedātājs Markus Riva.

Viņš ir pamanījis arvien pieaugošās negācijas soctīklos un pauž savu neizpratni, kāpēc cilvēki ir tik naidīgi.

Dace Rukšāne sajūsmā par radariem

Uz Latvijas autoceļiem parādījušies vidējā ātruma radari, lai uzlabotu satiksmi. Rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska, pretēji soctīklos lasītajam sašutumam par šiem ierobežojumiem, pauž sajūsmu, jo beidzot šoseja Rīga–Valmiera esot izbraucama, nevis izdzīvojama, un ir izbrīnīta, vai iepriekš autobraucēji nav skatījušies savas mašīnas spidometrā.

Mārtiņš Spuris viesojas pie "Draugiem"

TV un radio personība Mārtiņš Spuris kopā ar sievu – publicisti un radio un TV seju Kristīni Spuri – devušies ceļojumā uz Ņujorku. Kopā viņi padalījušies ar sev ievērības cienīgu notikumu – izbaudījuši leģendārā seriāla "Friends" ("Draugi") pieredzi.

Mairis Briedis pamāca Gacho

Bokseris Mairis Briedis ir lietas kursā par pēdējā laika vienu no apspriestākajiem notikumiem – mūziķa Gata Irbes jeb Gacho/MESA konfliktu ar dzejnieku Juriju Zavorotniju.

Mairis Gatim veltījis skarbus vārdus un pamācījis – ņemot vērā, ka mūziķis ar boksu nodarbojas gana ilgi, šīs zināšanas vajagot lietot tikai, lai aizstāvētu savu dzīvību un veselību, nevis kauties rupja žesta dēļ.

Renārs Zeltiņš sagaida 40 un dalās ar padomiem

Pasākumu un TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš sagaidījis 40. dzimšanas dienu un savā Instagram kontā dalījies ar vairākām atziņām, ko šo gadu laikā guvis.

Dažas no tām ir: “Dzīvē ir labās dienas un ne tik labās. Galvenais, lai labās ir vairāk”, “Bērni ir bezgalīgas laimes algoritms”, “Laiks ir vērtīgāks par naudu”.