foto: Mārtiņš Ziders
Šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna izklaidējas bez sievas. Kāpēc?
Jānis un Marta, apmeklējot TV3 ballīti, vakaru draudzīgi pavadīja kopā.
Slavenības
2023. gada 22. septembris, 06:07

Šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna izklaidējas bez sievas. Kāpēc?

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Tas, ka šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna tik cieši ballējas kopā ar pērnā gada saimnieci Martu, liek uzdot jautājumu, vai šova vadītāja attiecību dzīvē ir kas mainījies? To lūkojis noskaidrot žurnāls "Kas Jauns".

Jānis Rāzna, kam dalība šovā "Lauku" sēta pirms deviņiem gadiem pavēra ceļu arī uz tā vadīšanu, savulaik ļāva sekot katram savas privātās dzīves solim.

Labi atceramies 2014. gada 14. jūniju, kad viņš, tiešraidē vadot LTV1 raidījumu "Četras istabas", tā izskaņā pēkšņi, visiem televīzijas skatītājiem redzot, ar gredzena kastīti rokā metās uz viena ceļa un izteica bildinājumu savas meitiņas Rēzijas mammai Ievai. “Ieva Rubene! Es zinu, ka tu skaties raidījumu "Četras istabas". Un es zinu, ka tu esi vienkārši brīnišķīga sieviete. Vai tu, Ieva, kļūsi par manu sievu?” viņš teica un piebilda, ka mājās būs pēc pusstundas. Pēc šā izgājiena Rāznu studijā sveica kolēģis Arnis Blodons, sakot, ka vīrišķības stunda ir izturēta. Bet pāris stundu vēlāk savā feisbuka profilā Jānis ierakstīja, ka saņēmis atbildi no savas draudzenes, un tā bija apstiprinoša.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
2016. gads, Rāznas iebrauc laulības ostā. Jānis vēl bez bārdas, bet ar sievu.

2016. gadā pirms Jāņiem Jānis un Ieva apprecējās. Kāzas tika atspoguļotas medijos, soctīklos Jānis izrādīja teju katru ģimenes brīvdienu. Tika vēstīts, ka "Lauku sētas" filmēšanas dēļ pārim izpaliks drīzs medusmēnesis, ka kāzu ceļojuma plāni pārcelti uz vēlāku, jo visu jūliju jaunais vīrs pavadīs šķirts no ģimenes šova uzņemšanas laukumā. Vēl un vēl…

Pirms pāris nedēļām "Kas Jauns" Rāznu satika TV3 25 gadu jubilejas ballītē Mežaparkā. Un to viņš apmeklēja nevis kopā ar sievu, bet pagājušā gada "Lauku sētas" saimnieci Martu Trūpu.

Sieva līdzās Jānim kādu laiku vairs nav redzama arī viņa soctīklu kontos. Pat vairāk – ir izņemtas visas ģimenes bildes, kas jelkad publicētas, atstātas vien tādas, kas saistītas ar šovbiznesa projektiem. Jāpiebilst, ka "Lauku sētu", kuras jaunā sezona nupat sākusies, Jānis vada jau devīto reizi, kas nozīmē, ka viņš deviņus gadus savu atvaļinājumu – Rāzna strādā algotu darbu – izmantojis tikai tam, nevis ģimenei! Kā gan ko tādu dzīvesbiedre varētu izturēt…

Izdzirdot uz šiem argumentiem balstītu "Kas Jauns" jautājumu, Jānis gan smej, mierinot, ka nekas ģimenes dzīvē mainījies neesot. “Tik tiešām, novērojums ir pareizs – soctīklos nekādu ģimenes bilžu vairs nav, bet tas ir mūsu kopīgs un apzināts lēmums – privāto dzīvi uz āru nelikt. Visādi citādi tajā sfērā viss ir kārtībā, nekādu pavērsienu nav,” skaidro Jānis, arī divu bērnu tētis – Rāznas ir vecāki meitai Rēzijai (13) un dēlam Regnāram (8).

Šovmenis, kurš savulaik strādāja Pārtikas un veterinārajā dienestā, jau vairākus gadus ir fizisko personu datu aizsardzības speciālists, un arī šī darbības joma, visticamāk, iespaidojusi Rāznas skatījumu uz privātās dzīves publiskošanu. Komentējot iziešanu kopā ar "Lauku sētas" apburošo saimnieci, Jānis norāda, ka uz baļļuku uzaicināti pa vienam, un, tā kā savstarpēji bijuši vislabāk pazīstami – “ar Martu mums ir super draudzīgas attiecības!” –, turējušies kopā.

Ieskats TV šova "Lauku sēta" astotās sezonas finālā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" astotās sezonas finālā.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!