foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/ Vida Press
Emīlija Ratažkovski saka, ka šķiršanās pirms 30 gadu vecuma ir "šiki"
Emīlija Ratažkovski.
Slavenības
2023. gada 7. septembris, 16:12

Emīlija Ratažkovski saka, ka šķiršanās pirms 30 gadu vecuma ir "šiki"

Jauns.lv

Emīlija Ratažkovski, izmantojot “TikTok” platformu, atzinusi, ka ir pamēģinājusi “precēto fantāziju” un sapratusi, ka “varbūt tas vēl nav visa piepildījums, kā šķiet”. 30 gados vēl visa dzīve ir priekšā un par šķiršanos nav jāpārdzīvo.

Amerikāņu modele Emīlija Ratažkovski izrādījusi atbalstu aktrisei Sofijai Tērnerei (27) pēc tam, kad tika paziņots, ka viņas vīrs mūziķis Džo Džonss (34) iesniedzis šķiršanās pieteikumu tiesā. Klīst runas, ka viens no nesaskaņu iemesliem bijis Sofijas interese par ballītēm un Džo vēlme dzīvoties pa mājām.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

gallery icon

Emīlija pati ir šķirta divus gadus veca dēla Silvestra Apollo mamma, puika pasaulē nācis viņas laulībā ar filmu producentu Sebastianu Bēru-Maklardu.

Modele paudusi atbalstu Sofijai un “TikTok” ierakstā izteikusies: “Šķiet, ka ļoti daudzas dāmas šķiras vēl pirms 30 gadu vecuma sasniegšanas. Man kā cilvēkam, kurš apprecējās 26 gadu vecumā un jau nedaudz vairāk nekā gadu ir šķirts, savos 32 gados ir jāsaka - nedomāju, ka ir kas labāks.”

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

Emīlija turpināja: “20 gadu vecums ir grūts posms. Nav nekā labāka par 30 gadu vecumu, joprojām esi karsta, varbūt ar mazliet savas naudas, un vari izlemt, ko darīt ar savu dzīvi un tā. Esmu izmēģinājusi šo precēto fantāziju un sapratusi, ka tas varbūt vēl nav visa piepildījums, kā šķiet. Tev vēl visa dzīve ir priekšā. Tāpēc visiem tiem cilvēkiem, kuri ir stresā par to, par šķiršanos, varu teikt – tas ir labi. Apsveicu! Apsveicu!”

Emīlija pie ieraksta, kuram ir vairāk nekā 740 000 skatījumu, pierakstījusi: “Man personīgi šķiet šiki, ka līdz 30 gadu vecumam esmu šķīrusies.” Fani steigušies komentēt šo ierakstu un daudzi piekrituši Emīlijai, atklājot paši savu pieredzi.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar dēlu baro viņu ar picu

gallery icon

Viena rakstīja: “Meitenīt!!! Izšķīros 26 gadu vecumā un gada laikā ieguvu pati savu vietu un atkal nostājos uz kājām. Tagad mēs tik labi dalām vecāku rūpes un viņa jaunā sieva ir mana labākā draudzene.” Otra komentēja: “Šeit šķirtene. Zāle patiešām ir zaļāka otrā pusē.”

Trešā piebilda: “Es izlaidu laulību sadaļu un paliku brīva,” uz ko Emīlija atbildēja: “Jo labāk tev. Kaut es būtu bijusi tik gudra! [Bet tad] es personīgi nebūtu sapratusi laulību un uztrauktos par to, kā man pietrūkst savos 30 gados.”

Emīlijas Ratažkovski privātās fotogrāfijas

gallery icon

“31 gads un šķiros. Godīgi sakot, es par to tik ļoti kaunos, bet tas patiešām licis man justies labāk,” atzinusies ceturtā. Piektā komentējusi: “Es savas kāzas atsaucu 2 nedēļas pirms tām, kad man bija 23 gadi, un sāku izbaudīt dzīvi! Iepazinos ar vīru 31 gada vecumā un apprecējos 34 gadu vecumā. Dāmas, izbaudiet savu dzīvi! Precieties vēlāk!” Savukārt sestā piebildusi: “Es apprecējos 24 gadu vecumā un izšķīros 46 gadu vecumā. Tik daudz izniekotu gadu, jutos vien kā cilvēka čaula. Arī sievietes beidzot to saprot.”

Emīlija Ratažkovski modes nama „Miu Miu” skatē

gallery icon