foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Ričija Rū jaunie piedzīvojumi, turku drāma un pašmāju ziņneši
Kadrs no seriāla "Izredzētais".
TV
2023. gada 30. augusts, 18:15

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Ričija Rū jaunie piedzīvojumi, turku drāma un pašmāju ziņneši

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties "Ričija Rū pasaku" jauno sezonu, informatīvo raidījumu "360TV ZIŅneši" un turku drāmas seriālu "Izredzētais".

Ričijs Rū atkal klāt!

Ar jauniem piedzīvojumiem mazos skatītājus turpina priecēt iemīļotais raidījums "Ričija Rū pasakas".

Pie mazajiem faniem nonākusi lācēna Ričija Rū jaunākā grāmata

Šodien, 3. augustā, Reiniku ģimene klajā laidusi jaunu lācēna Ričija Rū grāmatu, dziesmas un arī Youtube video. Jaunajā grāmatā Ričijs ...

gallery icon

Jaunajā sezonā Laura Reinika stāstījumā uzzināsim, kā Ričijs Rū posās ceļam un kāpēc lidojumā nav iespējams paņemt līdzi visas noderīgās mantas, kā lācēns Āfrikā satika jautro mērkaķīti Kikī, kāpēc mazais Flamingo kautrējās uzstāties koncertā, kur bija pazudusi Skudra, ko žirafe Gira dara trakajā karstumā un kā tika svinēta žirafes dzimšanas diena, kurā ugunsgrēku apdzēsa naskais zilonēns Bombero.

Iepazīsimies arī ar Lauvu un noskaidrosim, ko iesākt, kad uznāk dusmas, kā arī meklēsim, kuram Āfrikas iemītniekam pieder milzu ola. Ričiju Rū gaida arī burvīgs pārsteigums – viņš satiks lācenīti Rūbiju, ar kuru kopā ceļos uz aukstajām zemēm, lai rotaļātos ar pingvīniem un piedalītos sniega mākslas festivālā. Bet Ziemassvētkos abi draugi atgriezīsies mājās Latvijā, lai satiktu citus meža iemītniekus. Katru no pasakām tradicionāli turpina Laura un Rūtas Reiniku izpildīta dziesmiņa, kas aicina bērnus dziedāt un dejot tām līdzi.

Ziņo ziņneši

Ar mērķi stiprināt nacionālo informatīvo telpu kanāls "360TV" ir piesaistījis jaudīgu un sabiedrībā mīlētu ziņu žurnālistu komandu, lai jaunajā rudens sezonā informatīvais raidījums "360TV ZIŅneši" televīzijas ekrānos būtu ik darbdienu septiņos vakarā.

Oriģinālsaturs atklās līdz šim maz aktualizētus tematus, kā arī padziļinātāk šķetinās aiz ikdienas ziņu virsrakstiem esošo, balstoties uz cilvēciskā līdzpārdzīvojuma pamatiem un atklājot noderīgu un saistošu informāciju ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Turklāt par vienu no "360TV ZIŅnešu" raidījuma vadītājām kļuvusi pieredzējusī televīzijas profesionāle Arta Skuja, kas ir Latvijas Radio 1 raidījumu vadītāja un iepriekš gadiem ilgi bija LNT un TV3 raidījuma "900 sekundes" ētera personība.

foto: Publicitātes
Arta Skuja.

Raidījums "360TV ZIŅneši" jaunajā sezonā rosinās domāt, just un līdzpārdzīvot. Aktuālo ziņu plūsmu papildinās jēgpilns un padziļinātāks ieskats notikumu gaitā no lauku reģioniem līdz galvaspilsētas torņiem. Vai tā būtu kāda sabiedrības “asiņojošā brūce”, proti, sasāpējušies sociālpolitiski un ekonomiski jautājumi, aktualitātes galvaspilsētā un reģionos, vai ar sadzīvi saistīts notikums – "ZIŅneši" ir gatavi izdibināt, kas stāv aiz ziņu virsrakstiem, izcelt ziņās nepateikto vai nepietiekamā apjomā izvērsto.

Mērķis ir parādīt skatītājam, ka raidījumā "360TV ZIŅneši" atrodama arī atsvaidzinoši, provokatīvi un sirdssilti sižeti, kas raisa emocijas un neatstāj vienaldzīgu. Raidījumu skatieties gan "360 TV", gan platformā "Tet TV+".

Īstas kaislības

"Izredzētais" ("Yali Çapkini") ir romantisks turku drāmas seriāls.

Jauna meitene ir spiesta apprecēt bagātu vīrieti. Viņas līgavainis ir ne tikai bagāts, bet arī iedomājas, ka uz viņu neattiecas nekādi ierobežojumi vai pienākumi. Vai precēta vīra dzīve liks viņam mainīt savus ieradumus? Un kā šādu vīru pieņems viņa jaunā sieva?