foto: Publicitātes
"Tā nebija vīrieša cienīga rīcība!" - influencerei Yanai Bruk pēc šova kāzām Lasvegasā salauzta sirds
Skaistais mīlas stāsts iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" neizturēja pat šo vasaru. Apprecējušies Lasvegasā, Jana un Dāvids Latvijā pat nesāka dzīvot kopā.
Slavenības
2023. gada 29. augusts, 06:28

"Tā nebija vīrieša cienīga rīcība!" - influencerei Yanai Bruk pēc šova kāzām Lasvegasā salauzta sirds

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar kāzām Lasvegasā, ar sapni par mīlestības pilnu kopdzīvi – tā digitālā satura veidotājai Yanai Bruk beidzās dalība iepazīšanās šovā "Mīla kemperī". Taču romantiskas vasaras vietā viņai tika salauzta sirds, tā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Pēc kāzām Lasvegasā – ātra šķiršanās

Vasarā kanāla "STV Pirmā!" iepazīšanās šova "Mīla kemperī" skatītāji bija liecinieki, kā otrās sezonas uzvarētāji – digitālā satura veidotāja Yana Bruk un izbijušais militārists Dāvids Krūmiņš – Lasvegasā svin kāzas, viens otram solot mūžīgu mīlestību. Bet visai drīz medusmēneša vietā pāris izšķīrās. Jana žurnālam "Kas Jauns atklāj, kādu vilšanos viņai nācies piedzīvot.

Jūtas bijušas īstas

Jana un Dāvids bija vieni no šova spilgtākajiem dalībniekiem, piemēram, blondā dāma pamanījās pievērst tūristu uzmanību Kopenhāgenā, kur atkailinājās fotosesijai blakus slavenajai Nāriņas skulptūrai.

Jana noliedz skatītāju aizdomas, ka viņas ar Dāvidu attiecības un kāzas Lasvegasā bija tikai iestudēts šovs, lai piesaistītu skatītāju interesi. “Vismaz no manas puses viss bija pa īstam. Gan emocijas, gan jūtas. Man grūti pateikt, vai tā bija mīlestība, taču visa romantika bija patiesa. Vismaz man. Par Dāvidu es nevaru atbildēt. Taču man gribētos domāt, ka arī viņam pret mani sākotnēji bija jūtas. Man toreiz šķita, ka patiešām esam iemīlējušies viens otrā un neko netēlojam,” žurnālam "Kas Jauns" stāsta Jana.

Ar laiku viņa gan sajutusi, ka kopdzīve Dāvidu neinteresē. “Man šķiet, ka viņš gribēja tikai filmēties, mūsu attiecības atrādīt vien šovā. Bet es gribēju normālu ģimenes dzīvi. Mums bija skaistas kāzas Lasvegasā, es sapņoju par romantisku kopdzīvi, domāju, ka pamēģināsim sākt dzīvot kopā, un tad jau redzēs, kā mums izdosies. Bet... Viņam tas nebija aktuāli,” nopūšas Jana.

Izšķiras ar īsziņas starpniecību

Veids, kā Dāvids paziņojis Janai par šķiršanos, bijis nepatīkams. “Mums ar šova filmēšanas komandu ir kopēja sarakstes grupa, kur apspriežam filmēšanās plānus. Sākām filmēt mūsu dalību šovā Slavenības. Bez filtra, un šajā darba sarakstē mēs ar Dāvidu sastrīdējāmies par kopīgu dzīvesvietu. Viņš bija mums atradis vienu jocīgu mājiņu, bet man tā nepatika, ierosināju, ka vajadzētu pameklēt vēl citus variantus. Tas viņu satracināja, un viņš uzrakstīja, ka “viss”, apnicis filmēties, ka to visu vairs nevēlas. Es atbildēju, ka esmu gatava filmēties arī bez viņa, bet tas jau nav šķērslis mūsu attiecībām. Kopš tā brīža viņš vairs nav man atbildējis, neesam tikušies un pat sarunājušies. Es viņam vairs nebiju vajadzīga. Nebija ne “paldies”, ne “uz redzēšanos”, ne “veiksmi turpmākajā dzīvē”. Neviena vārda no viņa! It kā pirms tam mēs pat nebūtu satikušies, it kā pirms tam starp mums nekā nav bijis,” stāsta Jana.

foto: Publicitātes
Skaistais mīlas stāsts iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" neizturēja pat šo vasaru. Apprecējušies Lasvegasā, Jana un Dāvids Latvijā pat nesāka dzīvot kopā.

Meitenei nu sirds sāp par to, ka jūtas izmantota: “Es neko sliktu neizdarīju, vienkārši izteicu savu viedokli par Dāvida izvēlēto mitekli! Vai tiešām tāpēc ir pilnībā jāpārtrauc attiecības, jāšķiras tā, ka pēc tam nevar uzrakstīt ne rindiņas, piezvanīt, lai parunātu, lai šķirtos kā draugi? Tas nebija smuki. Tas nebija godīgi. Tā nav vīrieša cienīga rīcība! Tā bija ļoti nepatīkama sajūta.”

Kādi tagad Janai ir secinājumi? “Mēs gribējām būt kopā, bet izrādās, ka tikai es viena to gribēju. Tagad saprotu, ka es viņam biju vajadzīga tikai tādēļ, lai viņš veidotu savu popularitāti TV šovos. Tagad skaidrs, ka tiku izmantota, tika izmantotas manas jūtas, manas emocijas. Protams, ka tas sāp, bet nekas – viss būs kārtībā! Es vairs nepārdzīvoju, es sāku savu dzīvi no jauna. Tagad vismaz skaidri zinu, kādu vīrieti noteikti nekad dzīvē sev blakus vairs negribēšu! Paldies par šo mācību,” pasmaida Yana Bruk.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!