foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - stāsts par to, kur palika miljardi, zirnekļļaužu piedzīvojumi un iemīļoti pašmāju raidījumi
Kadrs no filmas "Zirnekļcilvēks: Pāri Zirnekļpasaulei".
TV
2023. gada 23. augusts, 20:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - stāsts par to, kur palika miljardi, zirnekļļaužu piedzīvojumi un iemīļoti pašmāju raidījumi

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties dokumentālu seriālu "Pārdevēji", supervaroņu piedzīvojumus krāšņajā filmā "Zirnekļcilvēks: Pāri Zirnekļpasaulei" un iemīļoto raidījumu "Kad viņas satiekas" un "Slavenības. Bez filtra" jaunā sezona.

Vērienīga atmaskošana

"Pārdevēji" ir dokumentāls seriāls trijās daļās par diviem telemārketinga pārstāvjiem, kas 20 gadu gaitā atklāj krāpšanu miljardiem ASV dolāru vērtībā.

Lai gan viņi domā, ka nauda, ko abi vāc, tiek ziedota ugunsdzēsēju un policistu vajadzībām, izrādās, to savāc viņu darba devēji. Kad kompānija darbu beidz, abi izlemj atmaskot telemārketinga industriju.

Dokumentālo darbu "Telemarketers" ("Pārdevēji") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Zirnekļļaužu jaunie piedzīvojumi

Beidzot sagaidīts pirms pieciem gadiem skatītāju apbrīnu un kritiķu sajūsmu ieguvušās animācijas filmas "Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē" ("Spider-Man: Into the Spider-Verse") turpinājums.

"Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē" savulaik ieguva "Oskaru" kā gada labākā animācijas filma. Nu tās galvenais varonis Mailss Moraless atgriežas ­– varenais piedzīvojums nogādās Zirnekļcilvēku no Bruklinas draudzīgās apkaimes pāri Zirnekļpasaulei, lai viņš apvienotu spēkus ar Gvenu Steisiju un jauno zirnekļļaužu komandu un stātos pretī ļaundarim, par kuru spēcīgāku viņi vēl nav satikuši.

Pārsteigumu jaunajā filmā netrūkst. Piemēram, te ir pavisam seši dažādi animācijas stili. Katrs jauns paralēlais Visums izskatās tā, it kā to zīmējis cits mākslinieks. Ir gan impresionisms, gan Lego pasaulei līdzīgs Visums, gan “pankveidīga Jaunlondona”. Un, visticamāk, lai visas filmā rūpīgi iekļautās nianses un detaļas novērtētu, ar vienu skatīšanās reizi nemaz nepietiks…

Aizraujošo animācijas filmu "Zirnekļcilvēks: Pāri Zirnekļpasaulei" ("Spider-Man: Across The Spider-Verse") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Tuvāk slavenībām

Klāt iemīļoto raidījumu "Kad viņas satiekas" un "Slavenības. Bez filtra" jaunā sezona.

Sievišķīgas satikšanās, reibinošas sarunas un dzirkstošs prieks – pie televīzijas skatītājām atgriezīsies otrdienu draudzeņu randiņi raidījumā "Kad viņas satiekas".

Dagmāra Legante-Celmiņa, Baiba Vītiņa un Liene Stepena studijā uz sarunām aicinās Latvijā zināmas un iedvesmojošas personības, kuras dalīsies savās atklāsmēs, pieredzes stāstos un sajūtās par saviem dzīves notikumiem.

foto: Publicitātes
Dagmāra Legante-Celmiņa, Baiba Vītiņa un Liene Stepena studijā uz sarunām aicinās Latvijā zināmas un iedvesmojošas personības, kuras dalīsies savās atklāsmēs, pieredzes stāstos un sajūtās par saviem dzīves notikumiem.

Dāmas izzinās sievišķīgo un koķeto pasauli, un kā svaiga gaisa malks šajā sezonā būs Andris Bulis, kurš rubrikā "Kad viņi satiekas" uz atklātām sarunām aicinās vīriešus, lai uzzinātu, ko viņi domā par attiecībām, kad ir īstais brīdis bildinājumam un galu galā – kurš mājās ir galvenais.

Savukārt realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem ļaus ielūkoties Latvijā zināmu personību ikdienas dzīvē un izgaismos slavenības vēl neredzētā gaismā. Devītās sezonas viena no spilgtākajām dalībniecēm būs uzņēmēja, influencere Elīna Didrihsone.

“Es nekad padziļināti niansēs neesmu izteikusies par skolu un bērnību, par ko šovā runāšu. Es neesmu nekur plaši izrunājusies par vizuālajām pārmaiņām, kas man pašai likās interesanti no pirmajām sērijām, ko esam iefilmējuši,” saka Elīna.

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon

Paralēli viņas dzīves līkločiem katru ceturtdienu skatītājiem būs iespēja iepazīties ar miljonāru, Latvijas “Hjū Hefneru” Jūliju Krūmiņu, kurš par dalību šovā ir saviļņots, jo beidzot ikviens varēs ielūkoties viņa ikdienas gaitās, iepazīties ar viņu kā personību un iedvesmoties no pieredzes bagātā raibā mūža.

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon

Raidījumi "Kad viņas satiekas" un "Slavenības. Bez filtra" lūkojami otrdienās gan "STV Pirmā!", gan "Tet TV+".