foto: Ouzounova / SplashNews.com/ Vida Press
Rianna slepus laidusi pasaulē otro bērnu
Rianna un A$AP Rokijs otro reizi kļuvuši par vecākiem.
Slavenības
2023. gada 22. augusts, 13:56

Rianna slepus laidusi pasaulē otro bērnu

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna un viņas partneris A$AP Rokijs otro reizi kļuvuši par vecākiem. Turklāt tas noticis jau pirms dažām nedēļām, slepus no plašākas sabiedrības.

Portāls TMZ, atsaucoties uz dziedātājai pietuvināta avota teikto, atklāj, ka arī otrs bērns ir dēls. Paziņa zinājis teikt, ka mazulis nācis pasaulē 3. augustā Losandželosā. “Mēs nezinām mazā vārdu, bet zinām, ka tas sākas ar R un tas ir puika,” raksta TMZ.

Rianna un A$AP Rocky

gallery icon

Pēdējo reizi Rianna plašākā sabiedrībā redzēta jūlija beigās, kad apmeklēja restorānu kopā ar Rokiju un izskatījās esam pēdējās grūtniecības nedēļās. Ja var ticēt anonīmā paziņas teiktajam, kuru citē TMZ, tad fotogrāfijas uzņemtas sešas dienas pirms otrā dēla nākšanas pasaulē.

Rianna un A$AP Rokijs nedēļu pirms otrā bērna nākšanas pasaulē

gallery icon

To, ka ir otro reizi mātes cerībās, Rianna paziņoja šā gada februārī, kad uzstājās “Super Bowl” puslaika šovā. Popzvaigznei bija acīmredzams grūtnieces vēderiņš, kas bija liels pārsteigums skatītājiem visā pasaulē. Arī Riannas tēvs Ronalds Fentijs par gaidāmo mazuli uzzināja puslaika šovā kopā ar visiem skatītājiem. Rianna bija speciāli parūpējusies, lai tētis noteikti būtu skatītāju rindās un redzētu viņas īpašo uzstāšanos.

foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Rianna "Super Bowl" puslaika šovā šā gada februārī.

Rianna un Rokijs savu pirmo kopīgo bērnu sagaidīja 2022. gada 13. maijā...  Vecāki savam mazajam puisītim deva vārdu RZA [izrunājams kā Riza] Atelastons Meijers, nosaucot par godu slavenajam Vu-Tang klana vadonim. Otrais vārds bērnam ir kopīgs ar tēvu reperi A$AP Rokiju, kura pilnais vārds ir Rakims Atelastons Meijers. Popzvaigznes dēla vārds atklāts gadu pēc viņa piedzimšanas. Turklāt to nepaziņoja vecāki paši, dēla vārdu atklāja ārzemju plašsaziņas līdzekļi, kuru rīcībā bija nonākuši dokumenti.

Rianna un viņas tēvs Ronalds Fentijs

gallery icon

Tagad RZA oficiāli ir kļuvis par lielo brāli.

Rianna puskaila pozēja fotogrāfijām savas pirmās grūtniecības laikā, taču ar attēliem padalījās tikai īsi pēc dēla pirmās dzimšanas dienas.

Publiskojot savas pirmās grūtniecības kailfotogrāfijas, Rianna deva mājienu, ka būs arī otra topošās māmiņas fotosesija. Viņa pie ieraksta bija pievienojusi tēmturi “turpinājums sekos” (#tobecontinued). Atliek gaidīt, vai dziedātāja savu doto vārdu būs turējusi.

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon