foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Harija Stailsa jaunā mīlestība Teilore Rasela pirms tam tikusies ar Timotiju Šalamē?
Harijs Stailss.
Slavenības
2023. gada 14. augusts, 05:52

Harija Stailsa jaunā mīlestība Teilore Rasela pirms tam tikusies ar Timotiju Šalamē?

Jauns.lv

Ārvalstu medijos parādījušās ziņas, ka britu mūziķa Harija Stailsa dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Turklāt viņa jaunā draudzene Teilore Rasela iepriekš bijusi romantiski saistīta ar aktieri Timotiju Šalamē, kad kopā filmējušies lentē “Bones and All”.

Pēc izdevuma “The Sun” teiktā, 29 gadus vecajai kanādiešu aktrisei un modelei Teilorei Raselai bijusi “īsa slepena dēka” ar 27 gadus veco franču-amerikāņu zvaigzni Timotiju Šalamē, kurš vēl nesen bija kopā ar Kailiju Dženeri. Runā, ka pēc septiņu mēnešu randiņu perioda Šalamē un Dženere šķīrušies. Kāds anonīms paziņa portālam TMZ gan izteicies, ka tas, ka viņi pēdējā laikā nav redzēti kopā, vēl nenozīmē, ka ir šķīrušies.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Kanādiešu aktrise un modele Teilore Rasela.

Lai gan Rasela un Šalamē nekad nav publiski apstiprinājuši savas attiecības, viņu savstarpējā ķīmija, neesot filmēšanas laukumā, mudinājusi fanus izteikt minējumus, ka abiem ir romantiskas jūtas vienam pret otru.

Kā liecina “The Sun” publikācija, 2022. gadā iznākušās romantiskās šausmu filmas reklāmas pasākumu laikā abi izskatījušies ļoti aizrāvušies viens ar otru.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Teilore Rasela un Timotijs Šalamē filmas "Bones and All" pirmzirādes vakarā.

Taču jūtas nav izrādījušās gana noturīgas un gada sākumā Šalamē uzsāka plaši apspriestās attiecības ar Kardašjanu-Dženeru klana jaunāko pārstāvi – uzņēmēju Kailiju Dženeri.

Savukārt Teilores Raselas vārds nonācis ziņu virsrakstos, jo viņa trešdienas vakarā redzēta bijušā britu puišu grupas “One Direction” dalībnieka un atzītā solo izpildītāja Harija Stailsa kompānijā.

Dziedātājs apmeklējis Raselas jaunās teātra izrādes “The Effect” preses vakaru Londonā, savukārt vēlāk neformālajā daļā abi redzēti viens otram pieglaudušies.

“Daily Mail” rīcībā esošajās fotogrāfijās abi redzami apskaujamies, un arī pārējā vakara gaitā turējušies viens otram līdzās.

Žurnāls “Star Magazine”, atsaucoties uz iekšējās informācijas avotu, raksta, ka abi šobrīd izdzīvo romantisko attiecību agrīnu stadiju un “pavada daudz laika kopā”. Bet tā kā randiņu periods ir tikai nesen sācies, viņi vēlas saglabāt privātumu.

Paziņa izteicies, ka dziedātājam Teilore Rasela “ļoti patīk un viņš vēlas viņu redzēt biežāk”.