foto: Michael Zorn/Shutterstock/ Vida Press
Parisa Hiltone atklāj sev piemītošu "superspēju" un gatavo jaunu realitātes šovu
Parisa Hiltone.
Slavenības
2023. gada 11. augusts, 06:57

Parisa Hiltone atklāj sev piemītošu "superspēju" un gatavo jaunu realitātes šovu

Jauns.lv

Jauns.lv

Parisa Hiltone nesen sniegusi ekskluzīvu un plašu interviju žurnāla “Us Weekly” speciālizdevumam “The Enterpreuners Issue”, kas veltīts ar uzņēmējdarbību saistītiem cilvēkiem. Sabiedrības dāma, dīdžejmeitene, realitātes šovu zvaigzne, dziedātāja, biznesa sieviete un jaunā māmiņa Parisa tajā atklājusi, ka tic, ka viņai piemīt superspēja. Uzzini, kāda!

42 gadus vecā “Hilton” impērijas mantiniece žurnāla vāka fotogrāfijai pozējusi maigi rozā krāsas džemperī, kam pieskaņojusi mirdzošas rotaslietas. Fotogrāfiju papildina virsraksts “Slava, ģimene un dari to visu”, žurnāla lappusēs solot ļoti daudzpusīgu sarunu ar populāro amerikānieti.

Pazīstamā dīdžejmeitene un realitātes TV zvaigzne, kura slavu iemantoja pirms 20 gadiem, uzdots jautājums, kā viņai gadu gaitā ir izdevies saglabāt savu ietekmīgo statusu popkultūrā. Parisa smejoties atbildēja: “Es spēju redzēt nākotni!”

Parisa Hiltone ar draugu Riveru Viperu Jūrmalā

gallery icon

Paskaidrojot savu atbildi, Hiltone sacīja: “Es vienmēr esmu bijusi priekšā savam laikam neatkarīgi no tā, vai tā ir bijusi realitātes televīzija, sociālie mediji, mode, mūzika. Varbūt tā ir, ja esi Ūdensvīrs – es nezinu! Tā ir tikai daļa no manas superspējas. ”

Nesen Parisa “Instagram” dalījusies ar spilgtiem attēliem, kuros redzama “Bārbijas rozā” bikini peldkostīmā.

Turklāt Hiltone pastāstījusi, ka gatavojas sava realitātes šova “Paris In Love” otrās sezonas iznākšanai. Pirmās sezonas centrā bija bagātnieces gatavošanās kāzām.

Viņa ar sajūsmu atklāja: “Šovs būs skatāms vēlāk šogad [straumēšanas vietnē] “Peacock!”. Pirmā sezona bija par kāzām, un tagad būs vairāk par nākamo posmu manā dzīvē – būšanu jaunajai māmiņai un Fēniksa ienākšanu šajā pasaulē. Esmu patiešām saviļņota.”