foto: Instagram
Rebela Vilsone nonāk slimnīcā pēc neveiksmīga trika
Rebela Vilsone pēc traumas.
Slavenības
2023. gada 10. augusts, 12:28

Rebela Vilsone nonāk slimnīcā pēc neveiksmīga trika

Jauns.lv

43 gadus vecā austrāliešu izcelsmes Holivudas aktrise Rebela Vilsone nogādāta slimnīcā pēc “kaskadieru negadījuma” viņas jaunās filmas uzņemšanas laukumā. Par to viņa paziņojusi savā “Instagram” kontā.

Zināms, ka filmas “Pirmklasīgās” (“Perfect Pitch”) zvaigzne pabeidza darbu pie jaunā kino projekta, pie kura strādāja Savannā, Džordžijas štatā. Taču filmēšana viņai beigusies diezgan neveiksmīgi – slavenība aizvesta uz slimnīcu, kur viņai uzliktas šuves deguna traumas dēļ.  

foto: Instagram

Rebela saviem soctīklu sekotājiem parādījusi fotogrāfiju, kurā redzams viņas asiņainais un satraumētais deguns. Viņa fotogrāfiju parakstījusi, paskaidrojot: “Ne tā es gribēju beigt šo filmu! Trīs šuves un slimnīca pagājušajā naktī pēc kaskadieru negadījuma, kas notika pulksten 4.00 no rīta.”

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones fantastiskās pārvērtības

Pērn aktrise Rebela Vilsone pasauli šokēja ar teju neticamām vizuālām pārvērtībām. Iepriekš apaļīgā Holivudas zvaigzne pārsteidza ar nudien iespaidīgu svara ...

gallery icon

Šķiet, traumu Rebela guvusi jaunās neatkarīgās filmas “Bride Hard” uzņemšanas laikā, kurā viņa atveido slepeno aģenti un labākās draudzenes līgavasmāsu. Asa sižeta komēdijas kopsavilkumā teikts: “Kad algotņu grupa par ķīlniekiem ņem greznu kāzu viesus, viņiem nav ne jausmas, kas tos sagaida, jo līgavas māsa patiesībā ir slepenā aģente, kura ir gatava uzsūtīt elles uguni ikvienam, kurš sabojās viņas labākās draudzenes kāzas.”

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon

Atgādināsim, ka šā gada jūnija sākumā Rebela Vilsone “Instagram” publiskoja romantisku fotogrāfiju ar savu līgavu no Latvijas, ar šo žestu paužot atbalstu LGBT kustībai. Tieši pirms gada – 2022. gada jūnijā – aktrise publiski atzinās netradicionālā orientācijā un norādīja, ka viņai patiesībā vienmēr bijusi vajadzīga Disneja princese, nevis princis. Par Rebelas izredzēto kļuva dizainere Ramona Agruma, kura no Rīgas pārcēlusies uz dzīvi Holivudā. Šā gada februārī abas sievietes saderinājās.