foto: no privātā arhīva
Samanta Tīna atrāda modīgu frizūru, Kristīne Garklāva sabučo klinti - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Kristīne Garklāva un klints.
Slavenības
2023. gada 6. augusts, 11:32

Samanta Tīna atrāda modīgu frizūru, Kristīne Garklāva sabučo klinti - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jānis Timma trenējas ar dēlu

Basketbolists Jānis Timma, kurš mitinās ASV un ir precējies ar populāro dziedātāju Annu Sedokovu, ieradies Latvijā, lai kopā ar izlasi gatavotos Pasaules kausa izcīņas finālturnīram. Savā "Instagram" kontā viņš ievietojis sirsnīgus foto ar dēlu Kristianu, kurš nācis pasaulē, kad Jānis bija precējies ar soctīklu satura veidotāju Sanu.

Samanta Tīna ar modīgu frizūru

Krāšņā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna savus fanus patīkami pārsteigusi ar jaunu, modīgu frizūru un prezentējusi svaigu singlu "Femme Fatale".

Par jauno dziesmu viņa pati raksta šādi: “Te mēs esam sieviete – karš, te sieviete – miers, bet to var izprast tikai Dievs. Mēs varam būt gan draiskas un rotaļīgas, gan īstas drāmas karalienes. Svarīgi, ka mums ir sava domubiedru grupa – draudzenes, ar kurām mēs varam būt mēs pašas, tas ir atbalsts, kas mūs saprot. Lai vai kādā dzīves posmā mēs katra nebūtu – sieva, mamma, draudzene, priekšniece, padotā utt., mums katrai vajag to mirkli, kad varam atļauties sajusties liderīgi, rotaļīgi, uz brīdi aizmirstot par visām savām lomām un ikdienas problēmām.”

Katrīne Vasiļevska saņem kritiku par vēlmi būt Sočos

Pamatīgu devu kritikas sociālajos tīklos izpelnījusies Katrīne Vasiļevska (bijusī Sauliete), kura dalījusies ar savas draudzenes "Instagram" īso stāstiņu, kurā sūdzas – ja ne notikumi pasaulē, tad viņām ar Katrīni būtu jābūt Sočos, Krievijā.

Neskaitāmi cilvēki soctīklos nosodīja pausto ziņu, pārmetot abām sievietēm strādāšanu Krievijas kompānijas labā, izplatot kompānijas NL produkciju, kā arī ieteica doties dzīvot uz Krieviju, ja reiz tā gribot.

Mārtiņš Porziņģis dēlam svin mēneša jubileju

Viena mēneša jubileju dēlam Latvijā nosvinējis slavenā basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš un viņa mīļotā sieviete ukrainiete Anna Andrejeva. Puika, kuram dots vārds Mārtiņš, nāca pasaulē 16. jūnijā un ir gan Mārtiņa, gan Annas pirmdzimtais.

Lindai Leen dzimšanas diena laimē

44. dzimšanas dienu nupat nosvinējusi pašmāju dziedātāja Linda Leen. Viņa savā "Twitter" profilā atzīst, ka šī esot bijusi viena no vislaimīgākajām dzimšanas dienām, kuru pavadījuši mirkļi, cilvēki, rituāli, vietas, skaistums, gardums, daba, ceļš, skaņa un aizkustinoši pārsteigumi.

Lauris Reiniks nav sajūsmā par šo vasaru

Dziedātājs, aktieris, raidījumu un pasākumu vadītājs Lauris Reiniks nudien nav sajūsmā par šī gada vasaru un nolēmis to paust arī publiski! Viņš raksta, ka šī nav vasara, bet gan pārpratums.

Gluži tāpat kā Lauris, tā arī liela daļa Latvijas iedzīvotāju cerības uz labākiem laikapstākļiem liek uz augustu.

Laurai Grēviņai beidzot brokastis gultā

“Atlika pamosties 34 gadus vecai, lai tiktu pie brokastīm gultā!” – tādu pārsteigumu dzimšanas dienā bērni sagādājuši soctīklu satura veidotājai un podkāsta Pa kluso vadītājai Laurai Grēviņai. Brokastīs dēli Laurai galdā cēluši karalisku maltīti – biezpiena sieriņu, olas un cepumus!

Kristīne Garklāva pārvar bailes

TV3 rīta raidījuma "900 sekundes" vadītāja Kristīne Garklāva stājusies pretī savām bailēm un metusies ekstrēmā piedzīvojumā.

Proti, kā viņa pati raksta, – “sabučojusi klinti” jeb Austrijā kāpusi klintī. Izaicinājums bijis īpaši grūts, jo Kristīne pati atklāj, ka baidās no augstuma, tādēļ pat neskatījusies, kas notiek lejā, bet acis vērsusi tikai klinšu reljefa virzienā – rokas svīdušas, sirds streikojusi.