foto: REUTERS/SCANPIX
Madonna jūtas laimīga “būt dzīva”, un viņu saviļņo bērnu rūpes slimības laikā
Madonna neslēpj par savu tuvinieku atbalstu slimības laikā.
Slavenības
2023. gada 31. jūlijs, 10:16

Madonna jūtas laimīga “būt dzīva”, un viņu saviļņo bērnu rūpes slimības laikā

Jauns.lv

Mēnesi pēc tam, kad Madonna tika hospitalizēta intensīvās terapijas nodaļā ar bakteriālu infekciju, popmūzikas karaliene pārdomā, kā viņas mīļie palīdzējuši viņai atveseļoties, un ko viņas bērnu rūpes grūtā brīdī nozīmējušas pašai Madonnai.

"Ģimenes un draugu mīlestība ir labākās zāles," Madonna svētdien rakstīja savā Instagram ierakstā, demonstrējot fotoattēlu sēriju ar diviem no saviem sešiem bērniem.

Viņa pavēstīja, ka viņai kā mātei ir viegli “upurēties savu bērnu vajadzībām”, bet brīdī, kad viņa saslima, “mani bērni par mani izrādīja rūpes”.

"Es redzēju viņu raksturu to pusi, ko nekad iepriekš nebiju redzējis. Tas mainīja visu,” viņa piebilda.

Madonnai ir viena meita Lurdesa Leona no attiecībām ar Karlosu Leonu un dēls Roko Ričijs no attiecībām ar režisoru Gaju Ričiju. Viņa ir arī mamma četriem adoptētiem bērniem – Deividam Bandai, Čifundo “Mercy” Džeimsam un dvīnēm Stellai un Esterei.

Savā ierakstā Madonna arī rakstīja par pateicību savam draugam un ilggadējam menedžerim Gajam Ozārijam, kurš viņai uzdāvināja Kīta Hāringa polaroīdu, "valkājot jaku, uz kuras uzzīmēta Maikla Džeksona seja", kuru, pēc viņas teiktā, nofotografējis Endijs Vorhols.

Madonna rakstīja, ka, saņemot Ozārija dāvanu, viņa šņukstēja, jo “es sapratu, cik man ir paveicies, ka esmu dzīva. Un cik ļoti man ir paveicies, ka pazīstu šos cilvēkus, un tik daudzus citus, kuri jau ir miruši."

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Ozarijs jūnijā paziņoja, ka Madonna atrodas intensīvās terapijas nodaļā pēc "nopietnas bakteriālas infekcijas". Pēc slimības Madonnas pārstāvji paziņoja, ka dziedātāja pārceļ savas starptautiskās tūres “Celebration” sākumu uz oktobri.

Madonna ieskandina 2023. gadu ar jestru ballīti Malāvijā kopā ar bērniem

gallery icon

"Paldies visiem maniem eņģeļiem, kuri mani sargāja un ļāva man palikt, lai pabeigtu savu darbu," pavēstīja Madonna.

Popzvaigzne Madonna jaunībā

gallery icon