foto: Vida Press
Rets FOTO. Tomu Krūzu reklāmas pasākumā atbalsta māsa Lī un dēls Konors
Toms Krūzs un viņa māsa Lī Anna Mapotere Devette un dēls Konors Krūzs.
Slavenības
2023. gada 14. jūlijs, 06:33

Rets FOTO. Tomu Krūzu reklāmas pasākumā atbalsta māsa Lī un dēls Konors

Jauns.lv

Toma Krūza un Nikolas Kidmenas adoptētais dēls Konors Krūzs ieradies Ņujorkā, lai atbalstītu savu tēvu, kurš šobrīd aktīvi iesaistās franšīzes “Neiespējamā misija” septītās filmas reklāmas pasākumos. Kopā ar Konoru atpazīta arī viņa tante - slavenā aktiera māsa Lī Anna Mapotere Devette.

Pirms dažām dienām 28 gadus vecais Konors Krūzs nofotografēts kopā ar savu tanti, Toma māsu Lī Annu, kad visi kopā ieradās kinoteātrī ACM Taimskvērā, Ņujorkā.

Toms gāja viņiem pa priekšu, ģērbies zilos džinsos un melnā kreklā, bet Konors ar tēva māsu sekoja viņam cieši aiz muguras. Aktiera dēls bija ģērbies ikdienišķi – zilpelēkās biksēs un gaiši pelēkā polo kreklā.

foto: JosiahW / BACKGRID/ Vida Press
Toma Krūza dēls Konors ar tanti - aktiera māsu - Lī Annu.

Tēvs un dēls reti nofotografēti kopā sabiedrībā, taču reizēm viņi satiekas, lai kopā baudītu sporta notikumus, piemēram, NBA spēles vai F1 sacensības.

Zināms, ka Toms ir ļoti tuvs ar saviem vecākajiem bērniem Konoru un Izabellu, kurus viņš adoptēja, esot laulībā ar otro sievu aktrisi Nikolu Kidmenu. Holivudas zvaigznei ir lieliskas attiecības arī ar savu māsu Lī Annu, kura ilgus gadus darbojās kā viņa publiciste. Šobrīd Lī Anna strādā par Toma asistenti.

Neskatoties uz to, ka Konors ir slavenu Holivudas aktieru dēls, viņš dzīvo ļoti privātu dzīvi Floridā. Viņam patīk spēlēt golfu un makšķerēt dziļjūrā, par ko bieži liecina viņa “Instagram” bloga ieraksti.

Pirms sakārtot sev daudz privātāku dzīvi, Konors tomēr izmēģināja spēkus dažādos mākslinieciskos darbos. 2008. gadā viņš pamēģināja dotības aktiermākslā, nofilmējoties lentē “Seven Pounds” un vēlāk 2012. gadā iznākušajā rīmeikā “Red Dawn”. Viņš kādu laiku strādāja kā profesionāls dīdžejs un bija zināms ar pseidonīmu DJ C-Squared.

2021. gadā Konors atklāja, ka vēlētos kļūt par grilēšanas influenceri. Saviem “Instagram” bloga sekotājiem viņš rakstīja: “Pēc tam, kad daudzi draugi man ieteica, es beidzot esmu nolēmis izveidot pārtikas IG blogu @connorsmeatshack kopā ar savu labāko draugu @kimj526. Ja jums patīk pagalma steiki, burbons, vista vai arī kas cits, ko mēs tajā dienā vēlamies.”

Konors nekad nav publiski izteicies par tēvu, bet 2016. gadā bija spiests noliegt runas par saspringtajām attiecībām ar māti Nikolu Kidmenu.

Toreiz, runājot ar izdevuma “Woman’s Day” reportieri, viņš teica: “Es mīlu savu mammu. Man ir vienalga, ko cilvēki saka, es zinu, ka mēs ar mammu esam cieši. Es viņu ļoti mīlu.”

Nikolas Kidmenas un Toma Krūza adoptētie bērni

gallery icon

Konors Krūzs dodas uz pārtikas veikalu Losandželosā

gallery icon

Toma Krūza meita Izabella īrē dzīvokli dzīvībai bīstamā rajonā

gallery icon

Toma Krūza un Keitijas Holmsas 16 gadus vecā meita Suri 2022. gadā

gallery icon