foto: Tava iedvesma
Operas dīva Elīna Garanča: “Tas ir mans – zaļā zāle, plikās kājas”
"Tava iedvesma".
Slavenības
2023. gada 28. jūnijs, 19:35

Operas dīva Elīna Garanča: “Tas ir mans – zaļā zāle, plikās kājas”

Jauns.lv

Viņa ļoti uzmanīgi izturas pret laiku. Necieš, ja tas aiziet kaut kur tukšumā. Šķiet, viņai grūti nosēdēt pat šo intervijas laiku, kad tepat dārzā tik daudz darāmā. Viņa ļoti nošķir, kad ir Elīna, kad – Garanča. Grūti pat pateikt, kuras mums šajā intervijā ticis vairāk.

Vēl žurnālā lasi

Lai arī Ojārs Rubenis apgalvo, ka neesot viegls pasažieris, saruna plūst. Ceriņi aiz loga ir violeti kā viņa džemperis, bet mākoņi – nosirmojuši. Varbūt tas ir vējš, kas atnes vārdus par patikšanu, mīlestību, lieliem cilvēkiem… “Pa dzīvi apkārt esmu skrējis kā idiots, bez apstājas. Tagad raugos – redz, puķes zied...”

Greizsirdībai atā! Ko tur liegties – greizsirdības vilni esam izjutušas visas. (Tās, kuras liedzas, droši vien divtik spēcīgi.) Ko ar savu greizsirdību mēdzam iesākt? Pieredzes stāsti un psihologa ieteikumi.

Paveicas tiem, kam ir sarkanais plankums. Sigita Pešele savu ērci ieraudzīja pirms sešiem gadiem. Pagāja diezgan ilgs laiks, kamēr visas kaites, kas rindā bija sākušas piemeklēt Sigitu, viņa beidza norakstīt uz vecumu un hormoniem. Kad beidzot bija skaidrs, ka ērce par piemiņu atstājusi Laimas slimību, Sigita, pēc profesijas bioloģe, aktīvi sāka meklēt un lasīt, kā tad to ārstē citur pasaulē. Viņa arī iestājās nesen dibinātajā Laimas slimības slimnieku biedrībā. Viņas stāsts ir ar laimīgām beigām.

Bhavani sievietes uzmeklē brīdī, kad saprot – viņu dzīvē, un jo sevišķi seksualitātē, kaut kas ir aizgājis šķērsām. Ir neapmierinātība, partneris nešķiet īstais vai arī to neizdodas atrast. Nav laika sev, nav prieka, baudas, un skaidrs, ka tā tālāk nevar. Jebkuru šādu krīzes stāvokli Bhavani sauc par iespēju. “Katra sieviete spēj izjust orgasmu un ekstāzi. Katra!”

Kā arī

  • Džinss ir viena no jaunās sezonas vadošajām tēmām, un no tā tiek šūts pilnīgi viss – no krūštura līdz pat rokassomiņai. Meklējam pērles!
  • Grima trendi, ko izmēģināt jau tagad.
  • Tīras ādas formula. Bieži vien, atrodot īsto “formulu”, ar ādu saistītās nebūšanas pazūd kā nebijušas. Ko nozīmē mūsdienīga sejas attīrīšanas rutīna, un kā neapjukt plašajā kosmētikas līdzekļu klāstā?
  • Vitamīni. Dzert vai nedzert – tāds ir jautājums.
  • Garšo pēc bērnības! Kad šie gardumi nonāk mutē, viss cits aizmirstas un garšas kārpiņas uz smadzenēm raida baudas pilnas sajūtas.