Slavenības
2023. gada 16. jūnijs, 14:35

Eminems nepalaida garām audžumeitas Aleinas kāzas: “Mans tētis veda mani pie altāra.”

Jauns.lv

Eminema audžumeita Aleina Marija Skota noliegusi baumas par to, ka tēvs it kā neesot apmeklējis viņas kāzas. Mūziķis viņu vedis pie altāra!

Sarunā ar slavenību žurnālu “People”, 30 gadus vecā Aleina Marija Skota pastāstījusi personīgas nianses par savu kāzu dienu, vienlaikus atklājot īpašo lomu, kādā tētis iejuties viņas īpašajā dienā.

“Līdz altārim veda 80 pēdas (24m) gara melnbalta rūtaina eja, un tētis mani veda pa to,” padalījusies Aleina. “Viņš negrasījās ko tādu palaist garām.”

“Nekas no šī visa nebūtu iespējams bez mana tēta. Es jūtos bezgala svētīta,” viņa piebilda.
“Apprecēties ir svēta lieta, un mēs vēlējāmies, lai mūs ieskauj cilvēki, kas piedalās mūsu ikdienas dzīvē.”

Sniedzot sīkāku informāciju par savu kāzu dienu, Aleina sacīja: “Mūsu kāzas bija kā no filmas,” piebilstot: “Es plānoju visu, līdz pat pēdējai niansei.”

“Pat pēc pasūtījuma darinātās salvetes ar mūsu suņiem un frāzi –‘Mūsu vecāki ir precējušies!’ Ir ļoti patīkami redzēt, kā viss tavs smagais darbs atdzīvojas.”

Aleinas kāzu ceremonija ar Metu Moelleru bija “super netradicionāla”, jo līgava vēlējās, lai tā būtu ļoti intīma un nesūtīja ielūgumus pat dažu viesu otrajām pusītēm.

“Šie ir vienreiz mūžā notiekoši brīži, un es esmu tik pateicīga, ka visi mani mīl tādu, kāda esmu,” viņa dalījās priekā. “Bez mana tēta nekas tāds nebūtu iespējams. Es jūtos bezgala svētīta.”

Eminema adoptētā meita Aleina ar Metu apmainījās zvērestiem, klātesot 125 viesiem, kur skaitā bija viņas tētis un māsa Heilija Džeida Matersa, kura kāzās bija arī viņas līgavas māsa.

Aleina ir Eminema šķirtās sievas Kimberlijas Annas Skotas dvīņumāsas Donas Skotas meita. Reperis savulaik adoptēja arī Kimas meitu Stīviju no iepriekšējām attiecībām un kļuva par sava jaunākā pusbrāļa Nātana oficiālo aizbildni.

Heilija Džeida ir repera un šķirtās sievas Kimberlijas vienīgais bioloģiskais bērns. Viņa pasaulē nākusi 1995. gada 25. decembrī. 2023. gada februārī Heilija paziņoja par saderināšanos ar Evanu Makklintoku, ar kuru ir kopā jau piecus gadus.

Aleina Marija Skota dzimusi 1993. gada 22. februārī. Eminems viņu oficiāli adoptēja 2000. gadu sākumā, jo viņas bioloģiskā māte nevarēja tikt galā ar narkotiku atkarību un 2016. gadā mira no iespējamas pārdozēšanas. Aleina ir ceļojumu blogere un viņas piedzīvojumiem var sekot līdzi vietne “Instagram”. Aleina un viņas ilggadējais draugs Mets Moellers saderinājās 2021. gada decembrī. Kāzas pāris nosvinēja šā gada 9. jūnijā Detroitā, Mičiganā, izvēloties ceremoniju brīvā dabā.

Stīvija Leina Skota ir dzimusi 2002. gada 16. aprīlī. Jaunietes vecāki ir Kimberlija Skota un viņas tā laika draugs Ēriks Harters, ar kuru Kima bija kopā pēc pirmās laulības šķiršanas no Eminema un līdz otrajai reize, kad pāris atkārtoti apprecējās. Kad Kima un Eminems atjaunoja attiecības, reperis 2005. gadā oficiāli adoptēja viņas meitu Stīviju. Meitenes bioloģiskais tēvs esot miris 2019. gadā.