Vislabāk apmaksātā supermodele parāda augumu bikini. FOTO
Žizele Bundhena faniem uzdāvinājusi fotogrāfiju peldkostīmā.
Slavenības
2015. gada 22. marts, 12:36

Vislabāk apmaksātā supermodele parāda augumu bikini. FOTO

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (34), kura nākammēnes pārtrauc savas profesionālā gaitas, pateikusies visiem faniem par labajiem vārdiem un padalījusies ar savu fotogrāfiju peldkostīmā.

„Paldies jums visiem par jūsu mīlestību!” – šādus vārdus dzimtajā portugāļu un starptautiskajā valodā Žizele veltījusi saviem 4,3 miljoniem „Instagram” bloga sekotāju. Faniem viņa veltījusi fotogrāfiju, kurā redzama pludmalē lecot pāri smiltīs uzzīmētai lielai sirsniņai, uz kuras rakstīts vārds „pateicība”.

„Paldies visiem maniem dārgajiem pielūdzējiem, kas tērējuši savu laiku, lai atstātu man šeit [sociālajos tīklos] ziņojumus. Skūpstu jūs un vēlu skaistu dienu!”– raksta Bundhena.

Aizvadītajā nedēļā sarunā ar brazīliešu portāla „Estadio” veidotājiem, divu bērnu māmiņa, kas precējusies ar vienu no labāk apmaksātajiem sportistiem pasaulē, amerikāņu futbola spēlētāju Tomu Breidiju, pavēstījusi, ka Sanpaulu modes nedēļas laikā noslēgs savu modeles karjeru.

Aizvadīto septiņu gadu laikā Žizele spējusi saglabāt pasaulē vislabāk pelnošās modeles statusu. Pēc žurnālā „Vogue” publicētajiem datiem, viņas ikdienas (!) peļņa sastāda 148 000 ASV dolāru, ko varētu salīdzināt ar vidusmēra amerikāņa gada izpeļņu. Finanšu žurnāls „Forbes” viņas kapitālu novērtējis 427 miljonu ASV dolāru apmērā.

Pasaules slavu Žizelei atnesa sadarbība ar prestižo apakšveļas zīmolu „Victoria’s Secret”, kā arī piecus gadus ilgušās romantiskās attiecības ar Holivudas aktieri Leonardo di Kaprio. Žizele ir filmējusies tādu luksusa zīmolu reklāmās kā „Chanel”, „Carolina Herrera”, „Isabel Marant”, „Emilio Pucci”, „Balenciaga”, kā arī vēl neskaitāmās citās.

Žizele Bundhena „Chanel” reklāmā


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press