foto: Netflix / BACKGRID/ Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla atklāj, kādu brīnišķīgu dāvanu dēls saņēmis ceturtajā dzimšanas dienā
Saseksas hercogu ģimene aizvadītajā gadā.
Slavenības
2023. gada 10. jūnijs, 06:46

Princis Harijs un Megana Mārkla atklāj, kādu brīnišķīgu dāvanu dēls saņēmis ceturtajā dzimšanas dienā

Jauns.lv

Prinča Harija un Meganas Mārklas dēls Ārčijs 6. maijā, kad Londonā kronēja viņa vectēvu, nosvinēja savu ceturto dzimšanas dienu. Atklāts, kādu ļoti īpašu dāvanu zēns saņēmis savos svētkos un kā viņam tā piegādāta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Ārčijs savā ceturtajā dzimšanas dienā izjutis patiešām karalisku attieksmi. Zēnam uzdāvināts velosipēds, kuru personīgi gaviļniekam piegādājis kāda vietējā veikala īpašnieks.

Montesito velosipēdu veikala “Mad Dogs & Englishmen” īpašnieki 6. maijā, dienā, kad pasaule gatavojās kļūt par lieciniekiem karaļa Čārlza III kronēšanai, atrada laiku, lai padomātu par mazo britu karaļnama pārstāvi, kuram šajā dienā bija dzimšanas diena.

Velosipēdu veikala “Instagram” lapā publiskota pateicības vēstule no prinča Harija un Meganas biroja. Tajā pausts pāra sirsnīgais paldies par pārdomāto dāvanu un apliecināts, cik lielu prieku velosipēds sagādājis princim Ārčijam un visai ģimenei.

Vēstulē bija teikts: “Velosipēds ir sagādājis daudz prieka, un ģimene to augstu novērtē. Viņi lūdza, lai pateicos par jauko pārsteigumu.”

Velosipēdu veikala īpašnieki publiskojuši pateicības vēstuli un piebilduši, ka cer, ka Saseksas hercogiem nebūs nekas iebilstams, ka viņi padalījušies ar šo iepriecinošo vēstuli publiski.

Princis Ārčijs dzimšanas dienu pavadīja kopā ar mammu Meganu un māsu princesi Lilibetu Kalifornijā, kur ģimene dzīvo jau trīs gadus. Vectēva karaļa Čārlza III kronēšanu Lielbritānijā apmeklēja tikai tēvs. Pēc oficiālas ceremonijas Vestminsteras abatijā Harijs tūlīt steidzās uz lidostu, lai dotos mājās pie ģimenes. Šogad pāris Ārčija dzimšanas dienā neizplatīja oficiālu fotogrāfiju, jubileja tika atzīmēta, izmantojot ģimenes ainiņas no “Netflix” dokumentālā seriāla.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
83

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās