Eminema mazā meitiņa izaugusi. Heilijai jau 19! FOTO. VIDEO
Eminema meita Heilija ir ne tikai skaista, bet arī gudra meitene. Viņa absolvējusi vidusskolu ar izcilību un šobrīd studē Mičiganas universitātē, un vēlas veidot karjeru psiholoģijā vai uzņēmējdarbībā.
Slavenības
2015. gada 23. marts, 12:23

Eminema mazā meitiņa izaugusi. Heilijai jau 19! FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Repera Eminema (42) meita Heilija Džeida Skota Mazersa vairs nav mazā meitenīte, kas dziedāja tētim līdzi 2002. gadā izdotajā skaņdarbā „Hailie’s Song”. Heilijai jau ir 19 gadu, viņa absolvējusi skolu un ir īsta skaistule! Novērtējiet viņas „Twitter” blogā ievietoto fotogrāfiju.

Heilija Džeida mantojusi pašu labāko no saviem vecākiem. „Twitter” blogā ievietotajā fotogrāfijā pretī raugās īsta skaistule. Viņai ir pērļu balti zobi, skaists smaids, gaiši vieglās cirtās krītoši gari mati un tumši ietonētas acis. Turklāt Heilija nav tikai skaista, viņa ir arī gudra meitene. Pērnā gada jūnijā meitene ar izcilību absolvēja „Chippewa Valley” vidusskolu. Skolas mājaslapā vēstīts, ka jauniete arī aktīvi iesaistījusies dažādos ārpusklases pasākumos. Heilija darbojusies studentu padomē, spēlējusi volejbolu un bijusi Nacionālās goda asociācijas biedre. Šobrīd meitene mācās Mičiganas universitātē un vēlas veidot karjeru psiholoģijā vai uzņēmējdarbībā. 2014. gadā iznākušajā vidusskolas avīzē Heilija par nozīmīgākajiem cilvēkiem savā dzīvē un izaugsmē nosauca abus vecākus. „Mana māte un tēvs ir nozīmīgākie cilvēki, jo viņi mani virzījuši, lai es kļūtu tāda, kāda esmu un snieguši man atbalstu, lai sasniegtu to, ko esmu sasniegusi,” norāda Heilija.

Tētis Eminems vienmēr ir lepojies ar savu meitu. Reperis intervijās vairākkārt norādījis, ka viņa vienīgais bērns esot izmainījis dzīvi uz labāku.

Eminems (īstajā vārdā Maršals Mazerss) un Heilijas mamma Kimberlija (Kima) Skota iepazinās, kad topošajam reperim bija 15 gadu, bet viņa draudzenei vien 13.

Pirmo un vienīgo kopīgo bērnu pāris pasaulē sagaidīja 1995. gada Ziemassvētkos un 1999. gadā apprecējās. Diemžēl divus gadus vēlāk pāris laulību šķīra. Šķiršanās bija skandaloza, un reperis bijušajai sievai savos skaņdarbos veltījis daudz skarbu un rupju vārdu.

2006. gada janvārī pāris apprecējās otro reizi, taču šoreiz izšķīrās jau pēc dažiem laulībā nodzīvotiem mēnešiem. Eminems un Kima iesniedza šķiršanās dokumentus tā paša gada aprīlī, taču vienojās par kopīgu aizbildnību pār abu meitu Heiliju.

Eminema meita Heilijai jau absolvējusi vidusskolu

Eminema meitai Heilijai Džeidai jau 19!


Kasjauns.lv / Foto: Twitter, Vida Press