Tā Liene Greifāne gavilē deju šovā! AIZKULIŠU FOTO
Liene Greifāne gavilē, saņemot šovā pagaidām visaugstāko žūrijas vērtējumu. Viņa priekos dalījās ar vīru Igoru Greifānu.
2015. gada 23. marts, 15:03

Tā Liene Greifāne gavilē deju šovā! AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni 4” piektajā raidījumā īpaši izcēlās dziedātāja Liene Greifāne, kas pārī ar Viktoru Haritonovu nopelnīja pirmos visus devītniekus šovā, no žūrijas saņemot 27 punktus. Pēc šī vērtējuma Liene sajūsmā metās sava vīra apkampienos.

22. marta raidījumā skatītāji varēja redzēt arī Elzu Poli, kura sava deju partnera – Elmāra Taņņa – traumas dēļ šovu pameta priekšlaikus pagājušajā nedēļā. Viņa uz deju laukuma tomēr iznāca, priecējot skatītājus ar īpašu priekšnesumu, kurā dejoja uzreiz ar sešiem puišiem.

Savukārt no šovā palikušajiem dalībniekiem izcēlās Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, kura izpildītais džaifs saņēma līdz šim lielāko atzinību no bargākā žūrijas locekļa, baleta meistara Vladimira Ponomarjova, kurš beidzot kādam no dalībniekiem deva deviņus punktus.

Vēl viens interesants, turklāt pirms tam nebijis notikums šovā bija eksāmens, kurā visiem šova dalībniekiem bija jāpārbauda savas zināšanas par deju soļiem. Katram pārim bija jāizvēlas aploksne, lai noteiktu dziesmu, kas skanēs, un attiecīgi arī jānodejo atbilstošā deja. Trīs veiksmīgākie saņēma klāt vienu punktu žūrijas vērtējumam, un tie bija Svetlana Leva un Mārtiņš Kagainis, Evija Skulte un Raimonds Andersons, bet žūrijas novērtētākie – Greifāne un Haritonovs – saņēma klāt vēl vienu punktu.

Līdz ar to Greifāne ar savu deju partneri uzstādījusi jaunu latiņu žūrijas vērtējumā – 27 punkti (no visiem saņemti devītnieki) + 1 punkts eksāmenā, bet visvājāk novērtētais priekšnesums šoreiz bija Diānai Kubasovai un Kārlim Kemleram, kuri saņēma tikai 18 no 30 iespējamajiem punktiem.

Kā ierasts, otrus 50% no kopvērtējuma veido skatītāju balsojums, kas iedalās divās daļās – interneta un telefonbalsojums. Trešo nedēļu pēc kārtas internetā visnovērtētākie bija Gints Grāvelis un Jeļena Tarana, kas tikpat nedēļas pēc kārtas ir kopvērtējuma uzvarētāji. Turpretī visvājāko rezultātu uzrādīja Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks, kuriem šovs bija jāpamet.

Foto no šova “Dejo ar zvaigzni 4” piektā raidījuma un tā aizkulisēm, skatiet GALERIJĀS!

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)