foto: CAMERA PRESS/Giles Anderson / Vida Press
Skandalozais mūziķis Pīts Dohertijs sagaida pirmo kopīgo bērnu ar sievu Katju
Pīts Dohertijs ar sievu Katju de Vidasu kļuvuši par vecākiem meitiņai.
Slavenības
2023. gada 6. jūnijs, 13:13

Skandalozais mūziķis Pīts Dohertijs sagaida pirmo kopīgo bērnu ar sievu Katju

Jauns.lv

Britu mūziķis Pīts Dohertijs (44) un viņa sieva Katja de Vidasa (44) sagaidījuši pasaulē savu pirmo kopīgo bērnu. Taustiņinstrumentāliste Katja jau sociālajos tīklos padalījusies ar pirmo meitas fotogrāfiju.

Grupu “The Libertines”, “Babyshambles” un “Puta Madres” līderis Pīts Dohertijs plašu mediju popularitāti iemantoja pirms18 gadiem, kad viņu vienoja vētrains romāns ar supermodeli Keitu Mosu. Par Pīta problēmām ar alkoholu un apreibinošajām vielām varēja lasīt ik pārdienas. 2007. gadā viņi izšķīrās un pasaule par Pītu Dohertiju aizmirsa.

Dohertijs pārcēlās uz dzīvi Francijā un ar laiku atbrīvojās no atkarībām.

foto: ©2007 RAMEY PHOTO 310-828-3445/X / Vida Press
Pīts Dohertijs un Keita Mosa 2007. gadā.

2007. gada oktobrī Dohertijs īsu laiku bija saderinājies ar rumāņu izcelsmes kanādiešu modeli Irinu Lazareanu. Savukārt 2021. gada 28. septembrī mūziķis paziņoja par saderināšanos ar savas grupas “Puta Madres” taustiņinstrumentālisti  Katju de Vidasu. Pāris apprecējās jau divas dienas vēlāk – 2021. gada 30. septembrī.

Katja par meitas piedzimšanu paziņojusi sociālajos tīklos un faniem par prieku pievienojusi arī pirmo bērna fotogrāfiju, kas uzņemta slimnīcā. Ap jaunās māmiņas roku vēl ir redzama slimnīcas apliktā aproce.

Pīta Dohertija un Katjas de Vidasas meitas pirmā fotogrāfija.

Meitenīte pasaulē nākusi jau 31. maijā un viņai esot dots tēva uzvārds, nevis mammas dubultuzvārds.

Jaundzimusī ir Pīta Dohertija trešais bērns. Rokerim ir 19 gadus vecs dēls Estails, kurš nācis pasaulē viņa attiecībās ar dziedātāju Lizu Mūrišu, kā arī 11 gadus veca meita Eilsinga, kura dzimusi attiecībās ar dienvidafrikāņu modeli Lindiju Hingstoni.

Pīts Dohertijs ar sievu Katju de Vidasu

gallery icon
9

Par to, ka pāris ir savas pirmās kopīgās atvases gaidībās Dohertijs paziņoja uz skatuves koncertā Strasbūrā aizvadītā gada decembrī.

Kāds avots toreiz portālam MailOnline pastāstīja: “Pēc koncerta viņi ar prieku stāstīja par jaunumiem faniem, kas viņus gaidīja pēc šova, lai parunātos.”

Dohertija apreibinošā dzīve

gallery icon
9