foto: BACKGRID/ Vida Press
Pie Bejonsas Londonas koncertu tērpiem strādā 12 šuvējas!
Bejonsa vienā no turnejas "Renaissance" koncertiem.
Slavenības
2023. gada 1. jūnijs, 19:40

Pie Bejonsas Londonas koncertu tērpiem strādā 12 šuvējas!

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka popzvaigzne Bejonsa (41) nav žēlojusi naudu, lai komplektētu plašu šuvēju komandu, kas veidotu viņas iespaidīgo garderobi pieciem Londonas koncertiem, kas ir daļa no dīvas pasaules turnejas “Renaissance”.

10. maijā amerikāņu popzvaigzne uzsāka savu pasaules turneju “Renaissance” un jau pārspējusi vairākus rekordus. No 29. maija līdz 4. jūnijam dziedātāja uzstājas piecos pilnībā izpārdotos futbola kluba “Tottenham Hotspur” stadiona koncertos Londonā, sasniedzot rekordu, ka šī ir pirmā reize, kad kāds mākslinieks izpārdevis biļetes uz pieciem viena stadiona koncertiem. Arī skatuves tērpi “Renaissance” turnejai ir pārdomāti līdz pēdējai niansei un krāšņi.

Bejonsas pasaules turneja “Renaissance”

gallery icon

Runājot par pūlēm, kas ieguldītas šovu sagatavošanā, kāds avots laikrakstam “The Sun” izteicies: “Bejonsa ir piesaistījusi visas labākās šuvējas Londonā. Pie viņas garderobes strādā vairāk cilvēku nekā pie vadošo modes namu dizaineriem.”

“Izmaksas mērāmas vairākos desmitos tūkstošu, bet viņa uzskata, ka tas ir viņas turnejas šovu vērts, turklāt viņa pastāvīgi vēlas papildināt savas uzstāšanās ar jauniem tērpiem.”

Hita “Crazy in Love” izpildītāja nolīgusi 12 šuvēju komandu, kas ekskluzīvi strādā aizkulisēs, lai radītu tērpus viņas nedēļu ilgajiem koncertiem Londonā.

Bejonsas skatuves tērpu skaitā ir mirdzoši bodiji, izsmalcinātas metāla korsetes un mini kleitas, kuru autori ir tādi pasaulē atzīti modes nami kā “Alexander McQueen”, “Loewe”, “Anrealage”, “Courrèges” un “David Koma”.

Viena šova laikā Bejonsa skatuves tērpus maina neskaitāmas reizes. Galvenā atbildīgā par dziedātājas stilu ir māksliniece Šiona Turīni. Dziedātājas tērpu klāstu papildina arī modes nama “Thierry Mugler” darināts bites kostīms. Aksesuārus un rotaslietas pēc pasūtījuma darinājis zīmols “Tiffany & Co”. Dizaineru radītos tērpus papildina arī dažādas cepures un ekskluzīvā vācu zīmola “MYKITA” saulesbrilles.