foto: Instagram
Eminema meita Heilija paziņo par savas apģērbu līnijas izdošanu
Eminema meita Heilija Džeida Matersa.
Slavenības
2023. gada 25. maijs, 09:20

Eminema meita Heilija paziņo par savas apģērbu līnijas izdošanu

Jauns.lv

Repera Eminema meita Heilija Džeida Matersa savā podkāstā “Just A Litttle Shady” paziņojusi par savas jaunās apģērbu līnijas izdošanu.

Piektdien Heilija savā “Instagram” blogā kopīgoja video rullīti, kurā ļāva faniem ieskaitīties jaunajā izlolotajā projektā. “Tas ir oficiāli!!” – vēstīja Eminema vienīgā meita. Viņa arī norādīja, ka interesenti var tuvāk iepazīties ar viņas tērpu kolekciju mājaslapā justalittleshadypodcast.com.

Savā podkāstā “Grammy” balvas laureāta meita demonstrēja, kā gatavojas iziešanai no mājām. Video filmēšanas laikā viņa uzklāja sev dekoratīvo kosmētiku un vienlaikus stāstīja par jauno apģērbu kolekciju. Heilija atklāja, ka pie tās strādājusi gandrīz gadu.

Viņa arī paskaidroja, ka “vēlas pārliecināties, ka viss, ko mēs piedāvāsim, būs ne tikai super ērts un jauks, bet arī ikdienā valkājama apģērbu līnija”.

Heilijas kolekcijā iekļauti sportiski džemperi, cepures, T-krekli un treniņbikses tādos neitrālos toņos kā iedeguma krāsa, melns, balts un krēmkrāsa. Apģērbu cenas variē no 33 līdz 63 ASV dolāriem par preci.

foto: Ekrānuzņēmums

“Page Six” informē, ka pērnā gada vasarā Matersa iesniegusi preču zīmes pieteikumu, lai varētu pārdot apģērbu ar savu zīmolu “Hailie Jade”.
 
Vairākām tērpu reklāmas fotogrāfijām Heilija iepozējusi kopā ar savu līgavaini Evanu Makklintoku.

Pāris par saderināšanos pāris paziņoja šā gada februārī pēc sešiem kopābūšanas gadiem.
Svinot šo mirkli, Heilija soctīklos dalījās ar vairākām fotogrāfijām, kurās redzams īpašais brīdis. Parakstā viņa vēstīja: “Ikdienišķas nedēļas nogales kopsavilkums …”, ko bija papildinājusi ar vairākām emocijzīmēm – raudošu sejiņu, sirsniņu un gredzenu, kam līdzās norādīts datums, kad bildinājums izteikts.

Savu podkāstu, kura nosaukumā ir atsauce uz tēva alter ego Slim Shady, Heilija izveidoja aizvadītā gada jūlijā.

Eminema meita Heilija ar draugu ved pastaigā sunīti

gallery icon

Eminema ģimenes dzīve

gallery icon