foto: Arthur Edward/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Ketrīna pret princi Viljamu izturas kā pret ceturto bērnu, jo viņš neprot valdīt dusmas
Velsas princis Viljams un Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2023. gada 22. maijs, 15:55

Ketrīna pret princi Viljamu izturas kā pret ceturto bērnu, jo viņš neprot valdīt dusmas

Jauns.lv

Karaļnama biogrāfs Toms Kvinns izteicies, ka Viljama un Ketrīnas panākumi laulībā lielā mērā ir saistīti ar nelaiķa karalienes mūžseno moto “nekad nesūdzies, nekad nepaskaidro”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Velsas princese Ketrīna pret savu vīru princi Viljamu izturoties “kā pret ceturto bērnu”, jo viņam ir tendence uz dusmu lēkmēm, norādījis avots, kurš karaliskajam pārim savulaik kalpojis Kensingtonas pilī.

Velsas princis un princese ar vecākajiem bērniem vēro karaļa kronēšanai veltīto koncertu

gallery icon
11

Autors Toms Kvinns pastāstījis par savām sarunām ar vārdā nenosaukto pilij pietuvināto personu, kura ļāvusi ielūkoties nākamā britu karaļa privātās dzīves aizkulisēs.

“Keita izturas pret viņu [Viljamu] kā pret ceturto bērnu, jo viņam ir tendence uz dusmu lēkmēm,” Kvinnam atklājis avots.

Velsas princis un princese ar visiem trim bērniem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2023. gadā

gallery icon
29

Bijušais pils darbinieks rakstniekam pastāstījis, ka Velsas princesei ir viltīga stratēģija, kā novērst strīdu saasināšanos.

“Viņi patiešām strīdas. Šī nav ideāla laulība. Viņiem nereti ir milzīgi skandāli,” citējot avotu, paskaidrojis Toms Kvinns.

“Bet, ja daži pāri strīdoties met viens otram ar smagām vāzēm, Viljams un Keita met viens otram ar spilveniem. Tā viss vienmēr tiek kontrolēts.”

Princis Viljams un princese Ketrīna viesojas Velsā. Kāpj kalnos un pērk picu. 2023. gada aprīlis

gallery icon
62

Kvinns, kurš sarakstījis grāmatu “Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family” (“Apzeltītā jaunība: intīma vēsture, kā augt karaliskajā ģimenē”) norādījis, ka Viljama un Ketrīnas veiksmīgā laulība lielā mērā ir saistīta ar karalienes savulaik ieviesto stratēģiju miera uzturēšanai ģimenē. Viņas moto visa mūža garumā bija “Nekad nesūdzies, nekad nepaskaidro,” ko ievēro visa britu karaliskā ģimene.

Nelaiķe karaliene saprata, cik svarīgi ir saglabāt cienīgu klusumu ģimenei grūtos laikos, portālam Express.co.uk norādījis Kvinns.

Elizabete II, princis Viljams un hercogiene Ketrīna Čelsijas ziedu izstādē

gallery icon
12

“Viljams ir pārņēmis vecmāmiņas manieres un uzvedības modeli, savukārt Keita ļoti labi pieprot nežēloties. Viņi abi pieturas pie manierēm, kas padarīja karalieni Elizabeti II par tik ievērojamu monarhu,” paskaidrojis Kvinns.

Autors papildinājis: “Viņi ļoti reti sūdzas, un, kad viņi to dara, tas vienmēr ir līdz zināmai robežai.”

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna smejas

Princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai patīk melni un pikanti jociņi.

gallery icon
9

Viljams un Ketrīna joprojām ir ārkārtīgi populāri britu sabiedrībā, taču Velsas princese popularitātes ziņā apsteigusi savu vīru, liecina nesen veiktā “Ipsos” aptauja.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās