Slavenības
2023. gada 17. maijs, 18:15

VIDEO: septiņu minūšu stāvovācijas par godu Džonijam Depam aizkustina aktieri līdz sirds dziļumiem

Jauns.lv

Aktieris Džonijs Deps kļuva acīmredzami emocionāls, jo viņa jaunākā filma "Jeanne du Barry" otrdien, 16. maijā, Kannu kinofestivālā saņēma septiņu minūšu ilgas stāvovācijas.

Kannu kinofestivālu atklāja pretrunīgi vērtētās Maivena Le Besko (pazīstama kā Maivenna) režisētā filma franču valodā, kur galvenajājā lomā ir aktieris Džonijs Deps. 

Sociālajos tīklos izplatītājā vidomateriālā 59 gadus vecais Deps tur rokas pie sejas, pirms apskauj režisori Maivennu.

Kannu režisors Tjerijs Fremo ir saņēmis negatīvu reakciju par lēmumu atklāt festivālu ar Depa filmu saistībā ar apsūdzībām, ko pret viņu izvirzīja viņa bijusī sieva Ambera Hērda. 

Galu galā Deps uzvarēja tiesas prāvā pēc tam, kad žūrija konstatēja, ka Hērda viņu ir apmelojusi, liekot saprast, ka viņš ir viņu izmantojis.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

"Mēs zinām tikai vienu lietu, tā ir tieslietu sistēma, un es domāju, ka viņš uzvarēja tiesā," atbildot uz kritiku, sacīja Fremo.

Filma "Jeanne du Barry" stāsta par karaļa Luija XV mīļāko Žannu Vobernjē. Arī režisore Maivenna, kura arī piedalās filmā, ir iekļuvusi publiskos strīdos pēc atzīšanās, ka ir uzbrukusi žurnālistam.

Žurnāla "Mediapart" galvenais redaktors Edvijs Plenels 7. martā iesniedza policijā sūdzību, kurā Maivenna tika apsūdzēta par spļaušanu viņam sejā, kamēr viņš pusdienoja restorānā.

"Es nepazīstu Maivennu, es nekad viņu neesmu saticis. Es nebūtu varējis viņu atpazīt," otrdien žurnālam "Variety" sacīja Plenels, piebilstot: "Šī agresija izraisīja vairāk stuporu nekā jebkas cits."