foto: CAMERA PRESS/Heilemann / Vida Press
Pēc Zviedrijas uzvaras Eirovīzijā izskan versija, ka nākamgad uz skatuves varētu atgriezties leģendārā ABBA
Zviedru popgrupa ABBA.
Slavenības
2023. gada 16. maijs, 07:03

Pēc Zviedrijas uzvaras Eirovīzijā izskan versija, ka nākamgad uz skatuves varētu atgriezties leģendārā ABBA

Jauns.lv

Zviedru dziedātājas Lorīnas uzvara Eirovīzijas dziesmu konkursā mudinājusi izteikt minējumus, ka nākamgad, kad konkurss notiks Zviedrijā, uz skatuves kā īpašie viesi varētu kāpt leģendārā grupa ABBA. Izskanējušas pat sazvērestības teorijas, ka Zviedrijai uzvara bijusi apsolīta, lai viņi nākamgad – kad būs ABBAs jubilejas gads – varētu rīkot Eirovīzijas dziesmu konkursu.

Izskanējuši pieņēmumi, ka pēc ilgāka perioda nākamgad atkal varētu kopā sanākt leģendārais zviedru četrinieks - popgrupa ABBA.

Leģendārā zviedru popgrupa ABBA

gallery icon
28

Pateicoties Lorīnas atkārtotajai uzvarai Eirovīzijā, tā norise atkal atgriezīsies Zviedrijā. Nākamgad būs 50. gadadiena kopš grupas ABBA uzvaras Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu “Waterloo”. Daudzi fani pauduši viedokli, ka šī būtu ideāla iespēja, lai leģendārais četrinieks iepriecinātu savus fanus un atkal sanāktu kopā.

Fani ir sajūsmā, ka grupas dalībnieki Agneta Feltskūga, Bjorns Ulveuss, Benijs Andersons un Annifrīda Lingstada varētu sanākt kopā šajā īpašajā reizē un iespējams pat uzstātos.

Eirovīzija 2023 — mūzika, satraukums, prieks, cerības, vilšanās un triumfs

Eirovīzijas dziesmu konkurss Liverpūlē 2023. gada 13. maijā

gallery icon
54

Kāds avots laikrakstam “The Sun” pastāstījis: “Pēc Zviedrijas uzvaras cilvēki ir gatavi likt savu naudu, naudu, naudu [Atsauce uz ABBAs dziesmu “Money, Money, Money” – Red.] par ABBAs atkalapvienošanos.”

“Viņi uzvarēja Eirovīzijas dziesmu konkursā Braitonā 1974. gada aprīlī un nākamgad apritēs 50. gadadiena kopš šī notikuma.”

“Pat ja tas būs tikai ABBAtāru hologrammas šovu, fani to ļoti vēlas redzēt.”

Daži skeptiski noskaņoti fani ir pārmetuši Eirovīzijas dziesmu konkursam “blēdīšanos”, dodot mājienus par “sazvērestību”, ka Zviedrijai bija paredzēts uzvarēt, lai nākamgad viņi varētu rīkot konkursu un atzīmēt 50. gadadienu kopš grupas ABBA uzvaras Eirovīzijā.

Kāds Eirovīzijas skatītājs tviterī ierakstījis: “Klau, es nesaku, ka tā ir blēdīšanās, bet... Zviedrijas uzvara gadu pirms ABBAs uzvaras gadadienas man šķiet pārāk liela sakritība.”

Otrs pauda savu viedokli, rakstot: “Nekādā gadījumā viņi nav sagrozījuši visu, lai Zviedrija varētu rīkot konkursu grupas ABBA uzvaras 50. gadadienā. Esmu pikts.”

“Es neesmu sazvērestības teoriju piekritējs, bet domai, ka viss tika iegrozīts tā, lai Zviedrija uzvarētu un varētu rīkot konkursu piecdesmitajā gadadienā kopš grupas ABBA uzvaras, šobrīd šķiet ļoti dziļa jēga,” komentējis trešais.