foto: Publicitātes
Ramona Salmiņa atgriežas televīzijā
Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.
TV
2023. gada 15. maijs, 09:40

Ramona Salmiņa atgriežas televīzijā

Jauns.lv

Ramona Salmiņa, ko iepazinām kā LTV laika ziņu meiteni, atgriežas televīzijā - viņa pievienojas kanāla "360TV" jaunā informatīvi izklaidējošā raidījuma "360TV ZIŅneši" komandai. Tāpat ar viņu kopā ekrānos atkal redzēsim citu bijušo LTV seju - Dāvi Valdnieku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"360TV ZIŅneši" skatīsies aiz ziņu virsrakstiem, tuvplānā izzinās sociālekonomisko realitāti no lauku viensētas līdz pilsētām, godā cels maz pamanītos vai nenovērtētos cilvēkus sabiedrības zobrata funkcionēšanai. Ar plašas emociju gammas raisošiem stāstiem, sociālekonomisko eksperimentu veikšanu, absurdu izgaismošanu, notikumu rāmēšanu arī caur ironiju un satīru mērķis ir pieradināt skatītāju, ka “360TV ZIŅneši” ir vajadzīgs pielikums ikdienas informatīvā satura patērēšanas paradumos, pauž telekanāls "360TV".

Informatīvi izklaidējošs saturs ir jauns formāts kanāla "360TV" attīstībā, tāpēc mērķtiecīgi piesaistīti spējīgi žurnālisti un satura attīstītāji. Jaunais raidījuma formāts uzrunāja arī Dāvi Valdnieku, kurš ir gatavs atgriezties kameras priekšā.

foto: Publicitātes
Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.

“Kad man jautāja noraksturot atgriešanos ekrānā, tad jokojoties teicu, lai raksta šādi – bijušais LTV "Rīta Panorāmas" Dāvis Valdnieks nespēj vairs izturēt aizkadra pasauli un visiem spēkiem raušas atpakaļ kameru priekšā. Vēlos sevi izmēģināt tādā raidījuma vadīšanas manierē, kādā vienmēr esmu vēlējies izpausties. Mani dīvainie un ne vienmēr smieklīgie joki būs atbilstoši formātam un neizjauks ziņvērtīgo raidījuma gaisotni," saka Dāvis.

Šis raidījums būs jauns attīstības solis ne vien kanālam "360TV", bet arī Ramonai Salmiņai, kura šī gada marta izskaņā pameta darbu Latvijas Televīzijā.

““360TV ZIŅnešu” projektā mani simpatizē raidījuma formāts – ziņvērtīgu saturu pasniedzam elpojoši brīvā veidā, autori un arī moderatori nav ielikti standartizētos, kokainos rāmjos. Ja to vajadzētu vizualizēt, tad iztēlojieties kaklasaites noraušanu un stīvas sejas atmaigšanu smaidā. Katra radošais pienesums ir kā individuāls rokraksts, un skatītāji to varēs ar acīm baudpilni izgaršot savos ekrānos. Kad mani uzrunāja kļūt par raidījuma moderatori, uzreiz simpatizēja projektā iekodētais vēstījums, kā tieši mēs atšķirsimies no klasiskajām ziņām. Darbadienas dinamiskumu garantē arī izbraukumi, jo kopā ar otru moderatoru Dāvi Valdnieku būsim ne tikai studijā," brīdina Ramona.

Jaunā raidījuma saturu veidos mediju vidē sevi jau apliecinājušie žurnālisti Dana Albrehte, Natālija Valdniece, Miks Dūcis, Skaidrīte Nitiša un Alberts Dinters, dažādu mediju projektos pieredzējusī Ieva Čakste, reģionālais reportieris Emīls Višķers, sociālo mediju satura autors Mārtiņš Dinsbergs.

Par Dāvja Valdnieka un Ramonas Salmiņas pievienošanos komandai raidījuma producents Uldis Āboliņš (iepriekš TV3 Ziņu žurnālists) stāsta: “Dāvis ir kā brokastīs saēdies kodoleneģiju, un tieši šī spēja nenogurstoši ilgi dabiski atraisīti paust atraktivitāti kameras priekšā sniedz būtisku pienesumu iecerētā formāta īstenošanai. Savukārt Ramona caurstrāvo profesionālu harizmu, satura izklāsta vieglumu, ārkārtīgi lielu entuziasmu pasniegšanas formas dažādošanā, un novērtēju viņas uzticēšanos tik ambiciozam projektam.”

foto: Publicitātes
Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.

Kanāla "360TV" jaunais raidījums būs lūkojams jau no 18. maija katru ceturtdienu pulksten 21.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās