foto: Guerin Charles/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Visbeidzot atklāts Riannas dēla vārds
Popzvaigzne Rianna.
Slavenības
2023. gada 12. maijs, 07:14

Visbeidzot atklāts Riannas dēla vārds

Jauns.lv

Popzvaigznes Riannas (35) un mūziķa A$AP Rokija (34) dēla vārds atklāts gadu pēc viņa piedzimšanas. Turklāt to nav paziņojuši vecāki paši, dēla vārdu atklājuši ārzemju plašsaziņas līdzekļi, kuru rīcībā nonākuši dokumenti.

Oficiālā dokumentā, ko izdevums “Daily Mail” ieguvis no Losandželosas apgabala reģistrācijas biroja, dzimšanas apliecībā redzams, ka mazulim dots vārds RZA Atelastons Meijers. Otrais vārds bērnam ir kopīgs ar tēvu reperi A$AP Rokiju, kura pilnais vārds ir Rakims Atelastons Meijers.

foto: Guerin Charles/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Rianna ar mīļoto vīrieti A$AP Rokiju “Met Gala” ballē šā gada maijā.

Pirmais vārds acīmredzot dots par godu producentam un reperim RZA [vārds izrunājams kā Riza], leģendārās hiphopa apvienības “Wu-Tang Clan” līderim.

Barbadosiešu popzvaigzne un kosmētikas zīmola “Fenty Beauty” dibinātāja Rianna dēliņu RZA pasaulē laida 2022. gada 13. maijā.

Kā zināms, dziedātāja un viņas līgavainis šobrīd ir kopīga otrā bērna gaidībās. Par otro mazuli Rianna paziņoja, uzstājoties populārajā “Super Bowl” puslaika šovā, kad viņas izvēlētais skatuves tērps nepārprotami liecināja, ka mūziķe atkal ir mātes cerībās. Par gaidāmo mazuli šova laikā pirmo reizi uzzināja arī Riannas tēvs, kuru dziedātāja bija personīgi uzaicinājusi klātienē vērot uzstāšanos.

Rianna un viņas tēvs Ronalds Fentijs

gallery icon

Tajā pašā mēnesī Riannas tēvs Ronalds Fentijs izdevumam “Page Six” apliecināja, ka abu jauno vecāku pirmajam bērnam padomā bijuši “vairāki vārdi”.

Par pirmdzimtā dēla vārdu Rianna bija devusi mājienu jau šā gada 5. aprīlī, kad bija nofotografēta Santamonikā ar puisēnu klēpī, un pati bija ģērbusies apjomīgā melnā topiņā ar uzrakstu “Wu-Tang Clan”.  

foto: ShotbyNYP / BACKGRID/ Vida Press
Rianna ar dēlu uz zīmīgo topiņu šā gada 5. aprīlī.

2022. gada aprīlī, īsi pirms dēla piedzimšanas Rianna intervijā žurnālam “Vogue” atzina, ka “vienmēr domājusi”, ka vispirms apprecēsies un tikai tad domās par bērniem. Taču viņa piebilda, ka līdzšinējais ieskats “noteikti netraucēs būt par mammu”.

Runājot par bērna audzināšanu kopā ar A$AP Rokiju, dziedātāja atzina, ka abi plāno vienādi rūpēties par mazuli un arī paši mācīties no mazā cilvēka.

foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Rianna “Super Bowl” puslaika šovā.

“Viņi man iemācīs vairāk nekā es varētu iemācīt viņiem. Un es vēlos to viņiem ļaut darīt. Es vēlos redzēt, kas viņi ir šajā pasaulē, par ko viņi kļūst,” teica tolaik vēl tikai topošā māmiņa., un jau toreiz par bērniem viņa runāja daudzskaitlī.

Rianna un A$AP Rocky

gallery icon

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon