foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princeses Eiženijas jaunākais soctīklu ieraksts sadala fanus divās komandās. Viss Harija dēļ
Princese Eiženija ar brālēnu princi Hariju, ierodoties uz karaļa Čārlza III kronēšanu.
Slavenības
2023. gada 10. maijs, 05:49

Princeses Eiženijas jaunākais soctīklu ieraksts sadala fanus divās komandās. Viss Harija dēļ

Jauns.lv

Princese Eiženija un viņas māsa princese Beatrise ir karaļa Čārlza III brāļameitas.

Princese Eiženija savā “Instagram” kontā padalījusies ar vairākām fotogrāfijām no Apvienotās Karalistes un 15 Sadraudzības personālūnijas valstu karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijas, kas notika aizvadītajā sestdienā Vestminsteras abatijā Londonā.

Jorkas hercoga prinča Endrū jaunākā meita veltījusi sirsnīgus vārdus savam onkulim. Eiženija pie fotogrāfijām pierakstījusi: “Vakardiena man nozīmēja tik daudz, tāpat kā noteikti daudziem skatītājiem. Kādi maģiski svētki karalim, karalienei, mūsu valstij un Sadraudzībai. Diena bija tāds padevības un kalpošanas atspoguļojums mūsu valstij.”

Eiženija savu ierakstu papildinājusi ar vairākām fotogrāfijām, bet dažās no tām likušas fanu domām dalīties.

Divos attēlos bija skatāms princis Harijs: vienā viņš redzams stāvam aiz Eiženijas un viņas vīra Džeka Brūksbenka Vestminsteras abatijā, bet otrā visi trīs nofotografēti, dodamies uz savām ierādītajām sēdvietām abatijā, un viņiem seko princese Beatrise ar vīru Edoardo Moci.

Eiženijas izvēle parādīt fotogrāfijas, kurās redzams arī viņas skandalozais brālēns princis Harijs, likušas fanu domām dalīties. Jorkas princeses sekotāji sadalījušies divās pretēji noskaņotās pusēs.

foto: action press/ Vida Press
Princis Harijs Vestminsteras abatijā ienāca kopā ar māsīcām Eiženiju un Beatrisi, un viņu vīriem.

“Paldies par atbalstu princim Harijam un viņa ģimenei,” rakstīja viens fans, bet otrs piebilda: “Lepojos ar princi Hariju, ka viņš ieradās viens pats un turējās kā vīrs.”

Trešais piebilda: “Esmu gandarīts, ka iekļāvāt Hariju fotogrāfijās, ko izvēlējāties.” Bet ceturtais atzina: “Tik jauki, ka Harijam bijāt jūs ar Džeku, kas sagaidīja un sēdēja līdzās.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Princim Harijam kronēšanas ceremonijas laikā bija ierādīta vieta trešajā rindā līdzās māsīcām un viņu vīriem.

Kamēr vieni priecājās, ka Eiženija izrādījusi sirsnību pret skandalozo brālēnu, daudzi citi bija negatīvi noskaņoti par Harija ierašanos uz kronēšanu. “Kāpēc viņu bija jāielūdz? Drausmīgi, ko viņš ir izdarījis naudas dēļ,” dusmojās viens. “Harijs izskatās apmaldījies un nožēlojams,” komentēja otrs. Bet trešais paziņoja: “Harijs un Megana ir bijuši ļoti rupji pret karalisko ģimeni. Viņus vajadzēja izslēgt. Viņiem nevar uzticēties. ”

Taču kāds sekotājs rezumēja: “Es domāju, ka mums vajadzētu ievērot kāda ģimenes pārstāvja teikto un ļaut princeses Eiženijas vārdiem runāt pašiem par sevi.”

foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press
Princis Harijs uz kronēšanas ceremoniju ieradās viens bez sievas Meganas Mārklas.

“Viņa teica, ka vakar bija maģiski svētki. Šķiet, tas iekļauj visu. Viņa attēlos iekļāvusi savu brālēnu princi Hariju. Beidziet projicēt savas izjūtas uz šo ģimeni. Viņi jau tik daudz no sevis atdod sabiedrībai.”

Princis Harijs sestdien ieradās Vestminsteras abatijā kopā ar savām māsīcām Eiženiju un Beatrisi, un viņu vīriem. Šī bija pirmā reize, kad princis pievienojās savai ģimenei pēc skandalozās biogrāfiskās grāmatas “Spare” (“Rezervists”) iznākšanas šā gada janvārī.

Lielbritānijas karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanas ceremonija

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par ...

gallery icon

Saseksas hercogs sēdēja trešajā rindā, kas bija divas rindas tālāk no sava brāļa prinča Viljama un viņa ģimenes. Lai neizceltos nevēlami konflikti organizatori katru no viņiem piedevām bija nosēdinājuši pretējā rindas galā.

Harija vizīte Londonā bija ļoti īsa. Princis dzimtenē ieradās tikai sestdienas rītā un jau pulksten 14 sestdienas pēcpusdienā mēroja ceļu uz Hītrovas lidostu, lai dotos atpakaļ pie sievas un bērniem. Tas bija tieši laikā, kad karaļnama labā strādājošie ģimenes pārstāvji devās uz Bakingemas pili, lai kāptu uz balkona, mātu sveicienus tautai un vērotu militāro lidmašīnu svinīgo lidojumu pāri pilij.

Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla no Bakingemas pils balkona sveic tūkstošus cilvēku

Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla sestdien no Bakingemas pils balkona sveica sanākušos cilvēkus, noslēdzot kronēšanas dienas publiskos pasākumus.

gallery icon