foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Keitijas Perijas fani sajūsmā par kādu īpašu brīdi viņas priekšnesuma laikā kronēšanas koncertā
Keitija Perija karaļa Čārlza III kronēšanai veltītajā koncertā.
Slavenības
2023. gada 8. maijs, 18:20

Keitijas Perijas fani sajūsmā par kādu īpašu brīdi viņas priekšnesuma laikā kronēšanas koncertā

Jauns.lv

Keitijas Perijas fani vērsuši uzmanību uz kādu īpašu brīdi viņas priekšnesuma laikā, kad amerikāņu popzvaigzne svētdienas vakarā uzstājās karalim Čārlzam III veltītajā kronēšanas koncertā Vindzorā.

38 gadus vecā Keitija Perija bija viena no galvenajām māksliniecēm, kas uzstājās Lielbritānijas karaļa kronēšana koncertā, kur uz skatuves kāpa arī tādi mūziķi kā Laionels Ričijs (73), Andrea Bočelli (64) un “Take That”, bet video uzrunā britu monarhu sveica aktieri Hjū Džekmens (54), Pīrss Brosnans (69) un Toms Krūzs (60).

Velsas princis un princese ar vecākajiem bērniem vēro karaļa kronēšanai veltīto koncertu

gallery icon

Kronēšanas koncertu ar savu klātbūtni kuplā skaitā pārstāvēja britu karaliskā ģimene ar karali priekšgalā. Koncertu vēroja arī Velsas princis Viljams un princese Ketrīna ar abiem vecākajiem bērniem. Daudzi ievēroja, ka laikā, kad Keitija Perija izpildīja skaņdarbu “Roar”, viņai cītīgi līdzi dziedāja arī astoņus gadus vecā princese Šarlote.

Šarlote sēdēja blakus mammai un māja ar britu karodziņu. TV kameras fiksējušas, kā princese dzīvo līdzi Keitijas Perijas priekšnesumam un dzied līdzi rindas “louder than a lion, ‘cause I am a champion”(“skaļāk par lauvu, jo esmu čempione”).

Šis īsais video fragments ātri vien izpelnījās lielu uzmanību sociālajos tīklos. Pēc tā publiskošanas vietnē “Twitter” un citās sociālās saziņas platformās fani nevilcinājās ar sajūsmas pilniem komentāriem.

Viens no “Twitter” lietotājiem rakstīja: “Es neesmu karaļnama sekotājs un šo pamanīju nejauši, bet tas ir tik sasodīti mīlīgi.”

Otrs jūsmoja: “Princeses Šarlotes jaukā balstiņa!!!”

“Mēs tevi mīīīīīlam, princese Šarlote,” piebilda trešais.

Ceturtais rakstīja: “Vismaz viena princese no sirds priecājās!”

Piektais noslēdza: “Šis bija pats burvīgākais brīdis.”