foto: Twitter
Mākslīgā intelekta radītā Selēnas Gomesas fotogrāfija no "Met Gala" balles gūst milzu popularitāti. Bet viņas pat tur nebija!
Selēna Gomesa mākslīgi radītā fotogrāfijā.
Slavenības
2023. gada 5. maijs, 06:40

Mākslīgā intelekta radītā Selēnas Gomesas fotogrāfija no "Met Gala" balles gūst milzu popularitāti. Bet viņas pat tur nebija!

Jauns.lv

Mākslīgi radīta Selēnas Gomesas fotogrāfija, kurā viņa it kā redzama apmeklējam “Met Gala” balli šā gada 1. maijā, guvusi milzīgu popularitāti tīmeklī. Sociālās saziņas vietnē “Twitter” tā kļuvusi par visvairāk atzīmju “patīk” saņēmušo fotogrāfiju. Bet tā pat nav īsta! Un arī pasākumu Selēna šogad neapmeklēja.

Fotogrāfijā 30 gadu vecā dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa redzama zilām pērlītēm bagātīgi rotātā caurspīdīgā vakarkleitā ar asimetrisku tērpa augšdaļas risinājumu.

Otrdienas rītā šis tviterī publiskotais mākslīgi radītais attēls ieguvis 13,8 miljonus skatījumu, ar to cilvēki dalījušies 25 800 reižu un 300 100 reizes atzīmējuši ar “patīk”. Turklāt tas turpina piesaistīt uzmanību un augšminētie skaitļi aug ar katru nākamo stundu.

Šis attēls patiesībā ir montāža. Selēnas Gomesas seja piemontēta aktrises Lilijas Džeimsas augumam. Šajā modes nama “Versace” darinātajā pērlīšu kleitā Lilija apmeklēja “Met Gala” balli aizvadītajā gadā. Fotogrāfijas apstrādes laikā izmainīts arī vakarkleitas zilais tonis.

foto: Jackson Lee / SplashNews.com/ Vida Press
Lilija Džeimsa "Met Gala" ballē 2022. gadā.

Vērīgākie Selēnas Gomesas fani uzreiz attēlā pamanījuši vairākas pretrunas.

Pirmais, kas mudinājis aizdomāties, ka bilde nav patiesa, ir sarkanā paklāja tonis, kas šogad bija ieturēts “Colgate” zobu pastas toņos, bet ne klasiski sarkans. Arī krāsas, kas fonā sapludinātas, mudināja domāt, ka te ir pastrādājis kāds datorgrafikas lietpratējs un attēls nav autentisks.

Nav zināms, kāpēc Gomesa šogad nedevās uz “Met Gala” pasākumu, kuru viņa nav apmeklējusi jau kopš 2018. gada. Zināms tikai tas, ka dziedātājas un aktrises dzīve ir dažādu notikumu piesātināta.

Lilija Džeimsa “Met Gala” ballē 2022. gadā

gallery icon

Selēna tikko beigusi darbu pie seriāla “Only Murders in the Building” trešās sezonas filmēšanas un nesen manīta kopā ar 30 gadus veco mūziķi Zeinu Maliku, rosinot baumas par jaunumiem mīlas dzīvē.

“Met Gala 2023” balles krāšņie tērpi, godinot Karla Lāgerfelda piemiņu

gallery icon