foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Andželina Džolija uz oficiālajām vakariņām Baltajā namā ierodas kopā ar 21 gadus veco dēlu Medoksu
Andželina Džolija ar dēlu Medoksu ierodas Baltajā namā.
Slavenības
2023. gada 28. aprīlis, 08:46

Andželina Džolija uz oficiālajām vakariņām Baltajā namā ierodas kopā ar 21 gadus veco dēlu Medoksu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija (47) 26. aprīlī bija pagodināta ar ielūgumu ierasties uz valsts vakariņām Baltajā namā. Aktrise svinīgo pasākumu apmeklēja kopā ar vecāko adoptēto dēlu Medoksu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saskaņā ar slavenību žurnāla “People” rīcībā esošo informāciju, ASV prezidents Džo Baidens un pirmā lēdija Džila Baidena oficiālās vakariņas rīkoja par godu Dienvidkorejas prezidentam Junam Sukjolam un pirmajai lēdijai Kimai Kūnai Hī.

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

gallery icon
17

Kāds Džolijai tuvs informācijas avots slavenību žurnālam norādījis: “Āzijas un Amerikas attiecības ir svarīgas Andželinas ģimenei. Viņai ar bērniem jau daudzus gadus ir ciešas saites ar šo reģionu, tostarp Dienvidkoreju. Medokss ir studējis Jonsejas universitātē Seulā.”

Kambodžā dzimušais Medokss, kuru aktrise adoptēja 2002. gadā, ir labi iepazinis Dienvidkoreju. 2019. gadā Andželina Džolija lidoja uz Seulu, lai pavadītu dēlu, viņam uzsākot studijas bioķīmijas fakultātē. Sākoties Covid-19 pandēmijai, Medokss atgriezās mājās Losandželosā un piedalījās mācībās attālināti, bet 2021. gada martā atgriezās Dienvidkorejā, lai turpinātu studijas klātienē. Nav oficiāli zināms, vai jaunietis ir mācības pabeidzis.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

“Andželina aizvadīto divu desmitgažu laikā daudzkārt ir viesojusies Dienvidkorejā, sniedzot humanitāro palīdzību un atbalstot bēgļus, kā arī apmeklējusi šo valsti kā māksliniece. Tāpēc Andželina un Medokss ir pagodināti apmeklēt šīs valsts vakariņas,” paskaidrojis vārdā nenosauktais paziņa.

Žurnāls “People” informē, ka filmas “Maleficenta” zvaigzne  pagājušā gada nogalē atkāpusies no ANO Augstā komisāra bēgļu jautājumos īpašās sūtnes amata.

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

gallery icon
15

Kāda aktrisei tuvu stāvoša persona atklājusi, ka Džolija “nolēmusi pamest UNHCR [ANO Augstā komisāra bēgļu jautājumos biroju], lai varētu veltīt vairāk pūļu to grupējumu atbalstam, kurus vada konfliktā vistiešāk cietušie, lai palīdzētu dot tiem iespēju, vairotu to balsstiesības un vadību.”

“Viņas darbs būs efektīvāks, ja viņa darbosies kā organizācijai nepiederoša persona. Viņa vienmēr ir bijusi tāda, orientēta būt ar cilvēkiem, nevis ar sistēmu,” piebildis avots.

Karaliene Elizabete II piešķir Andželinai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu

2014. gada oktobrī karaliene Elizabete II piešķīrusi Andželinai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu.

gallery icon
5

Citu atpazīstamu cilvēku vidū, kas apmeklēja valsts vakariņas Baltajā namā, bija TV personības Čips un Džoanna Geinsi, kā arī olimpiskā snovbordiste Hloja Kima.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās