foto: Instagram
Džesika Simpsone nokritusies svarā par 45 kilogramiem un parāda sevi neona košā bikini
Džesika Simpsone tagad.
Slavenības
2023. gada 27. aprīlis, 17:16

Džesika Simpsone nokritusies svarā par 45 kilogramiem un parāda sevi neona košā bikini

Jauns.lv

Dziedātāja, aktrise un realitātes šova zvaigzne Džesika Simpsone (42) nokritusies svarā par 45 kilogramiem un parādījusi, kā tagad izskatās viņas ķermenis peldkostīmā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Neona zaļajā peldkostīmā Džesika Simpsone izskatās gandrīz neatpazīstama. Tāda, kā viņa bija pirms 20 gadiem, kad iemantoja popularitāti MTV realitātes šovā “Jaunlaulātie” (“Newlyweds”).

Džesika Simpsone 2019. gada septembrī

gallery icon
7

Dziedātāja jau pirms kāda laika atklājusi, ka ir nokritusies svarā par 45 kilogramiem. Viņa sapratusi, ka steidzami kaut kas jādara savas figūras labā - pēc tam, kad svars kļuvis nekontrolējams.

Džesika padalījusies ar saviem 6,3 miljoniem sekotāju ar fotogrāfijām, kurās redzama dažādos tērpos. Savukārt šonedēļ Simpsone savā “Instagram” kontā publiskojusi pie spoguļa uzņemtu selfiju, kuram pozē neona zaļā bikini.

Parakstā pie attēla viņa darījusi zināmu, ka miniatūrais peldkostīms ir no sabiedrības dāmas un uzņēmējas Kimas Kardašjanas zīmola “SKIMS” produkcijas klāsta, bet kurpes no viņas pašas izdotās apavu kolekcijas.

Fani nespēja slēpt sajūsmu par Džesikas brīnišķīgo jauno izskatu.

foto: ddp / Vida Press
Džesika Simspone 2005. gadā filmā "Hazardas brašuļi".

“Tu izskaties tikkkkkkkkkkkkkk satriecoši!” – rakstīja viens no interneta lietotājiem, bet otrs piebilda:  “42 gadi bet aizvien seksbumba!”

“Tu izskaties fantastiski, kā vienmēr!” – rakstīja trešais.

“Tu izskaties lieliski un veselīgi!” – komentēja ceturtais.

Visas karjeras laikā Džesikas svars ir bijis ļoti mainīgs. Dziedātāja vairakkārt ir ķērusies pie mokošām diētām un nogurdinoša vingrošanas grafika, lai atgūtu agrāko formu.

foto: MEGA / Vida Press
Džesika Simpsone 2009. gadā.

Pēc meitas Bērdijas Mejas (4) piedzimšanas Džesika reiz jau zaudēja vairāk nekā 45 kg svara, bet tas atkal strauji atgriezās.

Simpsone savulaik izjutusi lielu spiedienu saglabāt slaidumu, kad gatavojās Deizijas Djūkas lomai 2005. gadā iznākušajā filmā “Hazardas brašuļi” (“The Dukes of Hazzard”).

Savā biogrāfiskajā grāmatā viņa rakstīja, ka filma “radījusi Džesikas zelta standartu”, kam viņa pēc tam pielīdzināta visas turpmākās karjeras laikā, kad atkal aktuāls bijis jautājums “vai viņa ir resna, vai viņa ir tieva”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Džesika Simpsone ar ģimeni

gallery icon
16

Kad Džesika sāka ievērojami kristies svarā, fani nekavējās ar komentāriem, ka viņa ir “pārāk” tieva. Šie ieteikumi, padomi un komentāri Simpsoni bija jau tik ļoti nogurdinājuši, ka viņa izveidoja savu atbildes video, dziedot 2020. gadā izdoto skaņdarbu “Party of One” un uzsvaru liekot uz teksta rindu, ka viņai ir vienalga, ko domā citi.

Džesika gan piebilda, ka, lai gan ir iemācījusies neņemt galvā citu izteiktu kritiku un destruktīvus komentārus, tie joprojām sāpina ar nemitīgo atgādinājumu, ka “tu nekad nebūsi gana laba”.

Džesikas Simpsones kārdinošais dekoltē

gallery icon
33

Džesika pastāstīja, ka piecus gadus vairs nelieto alkoholiskos dzērienus un zina, ka tagad “vienmēr var un tiks galā ar problēmām” savā dzīvē.

Džesika Simpsone ir trīs bērnu mamma. Visas trīs atvases nākušas pasaulē viņas otrajā laulībā ar Ēriku Džonsonu. Vecākā meita Maksvela Drū šā gada 1. maijā svinēs 11. dzimšanas dienu, dēlam Eisam Knutam vasarā būs desmit gadi, bet jaunākā meita Bērdijai Meja martā nosvinējusi ceturto jubileju.

Džesika Simpsone laikā, kad gaidīja mazuli

gallery icon
12