foto: EliotPress/ Vida Press
Kā paaugusies Kameronas Diazas meita! Aktrise ar ģimeni apmeklējusi Sofijas Ričijas kāzas
Kamerona Diaza un Bendžijs Madens ar trīs gadus veco meitu Rediksu.
Slavenības
2023. gada 26. aprīlis, 18:15

Kā paaugusies Kameronas Diazas meita! Aktrise ar ģimeni apmeklējusi Sofijas Ričijas kāzas

Jauns.lv

Holivudas aktrises Kameronas Diazas (50) un mūziķa Bendžija Madena (44) trīs gadus vecā meita Rediksa izpelnījusies nedalītu uzmanību, kad viņa kopā ar vecākiem apmeklēja modeles Sofijas Ričijas un mūzikas izpildproducenta Eliota Greindža kāzas Francijas dienvidos. Šīs ir pirmās publiskās fotogrāfijas, kurās plašākai sabiedrībai iespējams skatīt Kameronas Diazas meitu, kad viņa jau staigā savām kājām.

Kopš apprecēšanās ar grupas “Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu Holivudas aktrise Kamerona Diaza ļoti rūpīgi sargā savu privāto dzīvi no nevajadzīgas publicitātes. Ārkārtīgi reti paparaci izdevies nofotografēt pāri kopā ar viņu meitu Rediksu.

Aizvadītajā sestdienā, 22. aprīlī, Kamerona kopā ar vīru un meitu apmeklējusi Sofijas Ričijas un Eliota Greindža kāzas, kas tika rīkotas Francijas dienvidos. Ģimene nofotografēta, roku rokā dodamies lejup pa viesnīcas “Cap-Eden-Roc” kāpnēm. Trīs gadus vecā Rediksa par godu kāzām bija ģērbta rozā kleitiņā ar banti. Mazā izpelnījās nedalītu klātesošo uzmanību un līdz līgavas ierašanās brīdim bija uzmanības centrā.

Modeles Sofijas Ričijas un mūzikas producenta Eliota Greindža kāzas

gallery icon

Kamerona Diaza bija ģērbusies augumam piegulošā melnā garajā vakarkleitā, bet viņas vīrs ieturējis rokera imidžu, melnajai žaketei pieskaņojot melnas ādas bikses. Kamerona garos matus bija ieveidojusi vieglās lokās un atstājusi vaļējus. Savu koptēlu ar rotaslietām aktrise papildinājusi minimāli.

foto: EliotPress/ Vida Press
Kamerona ar vīru un meitu kāzu norises vietā ieradās vienu dienu pirms svinīgā notikuma.

Trijotne redzēta ierodamies kāzu norises vietā vienu dienu pirms svinīgā pasākuma. Kamerona nofotografēta sēžam uz viesnīcas kāpnēm ar meitu Rediksu klēpī.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kamerona Diaza ar meitu 2021. gada augustā.

Kamerona un Bendžijs bija iekļauti ekskluzīvajā viesu sarakstā, jo Bendžija dvīņubrālis Džoels Madens ir precējies ar sabiedrības dāmu Nikolu Ričiju, kura ir līgavas Sofijas Ričijas adoptētā māsa. Sofija Ričija ir dziedātāja Laionela Ričija bioloģiskā meita.

foto: EliotPress/ Vida Press
Līgavas tēvs Laionels Ričijs ar meitu Sofiju viņas kāzu dienā.

Kāzas apmeklēja arī sabiedrības dāma un jaunā māmiņa Parisa Hiltone ar vīru Kārteru Reimu.

foto: EliotPress/ Vida Press
Kāzu viesu vidū bija arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar vīru Kārteru Reimu.

Modele Sofija Ričija (24), kuras krusttēvs bija nelaiķis popmūzikas karalis Maikls Džeksons, savulaik izpelnījās sabiedrības ievērību, pateicoties romantiskajām attiecībām ar Džastinu Bīberu. Ar kanādiešu dziedātāju Sofija bija kopā no 2016. gada augusta līdz decembrim. Pēc tam modeli vienoja jūtas ar mediju personību Skotu Disiku (Korntijas Kardašjanas trīs kopīgo bērnu māti). Abi vairakkārt šķīrās un atkal salaba, līdz 2020. gada augustā attiecības sarāva uz visiem laikiem. 2021. gada aprīlī Ričija publiski apstiprināja attiecības ar mūzikas izpildproducentu Eliotu Greindžu, “Universal Music Group” izpilddirektora Lusiana Greindža dēlu. 2020. gada 20. aprīlī Sofija savā “Instagram” blogā paziņoja par saderināšanos un šā gada 22. aprīlī Francijas dienvidos nosvinēja kāzas.

foto: EliotPress/ Vida Press
Bendžija Madena dvīņubrālis Džoels Madens ir precējies ar sabiedrības dāmu Nikolu Ričiju, kura ir līgavas Sofijas Ričijas adoptētā māsa.