foto: Instagram
Pēc 12 plastiskajām operācijām miris kanādiešu aktieris, kas vēlējās izskatīties kā Dienvidkorejas supergrupas “BTS” dziedātājs
Kanādiešu aktieris un mūziķis, kurš sevi dēvēja par Seintu fon Koluči šā gada februārī pēc plastiskajām operācijām.
Trakā pasaule
2023. gada 26. aprīlis, 06:57

Pēc 12 plastiskajām operācijām miris kanādiešu aktieris, kas vēlējās izskatīties kā Dienvidkorejas supergrupas “BTS” dziedātājs

Jauns.lv

Kanādiešu aktieris un mūziķis miris pēc 12 plastiskās ķirurģijas operācijām, ko bija veicis, lai izskatītos kā Dienvidkorejas puišu grupas “BTS” dziedātājs Džimins.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tiek ziņots, ka Seints fon Koluči iztērējis 220 000 ASV dolāru par 12 dažādām operācijām, lai izskatītos pēc korejiešu popzvaigznes Džimina un varētu viņu atveidot amerikāņu straumēšanas platformas veidotajā TV seriālā.

foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Dienvidkorejiešu grupas “BTS” dalībnieks Džimins, kuram vēlējās līdzināties kanādietis.

22 gadus vecais kanādiešu aktieris svētdienas rītā nomiris slimnīcā Dienvidkorejā. Komplikācijas, kas radušās pēc pirms vairākiem mēnešiem veiktajām estētiskā skaistuma operācijām, izrādījušās nesavienojamas ar dzīvību.

Izskanējusi informācija, ka topošā TV zvaigzne guvis infekciju no viņa ķermenī ievietotajiem implantiem, kā rezultātā viņam bijusi nepieciešama intubācija. Taču arī tā nav spējusi glābt viņa dzīvību un jaunietis pēc dažām stundām miris.

Viņa publicists informējis izdevumu “MailOnline”, ka fon Koluči sestdienas vakarā veikta operācija, lai izņemtu no žokļa implantus, kas viņam bija ievietoti aizvadītā gada novembrī.

Par liktenīgo incidentu Ēriks Bleiks izteicies: “Tas ir ļoti traģiski un ir ļoti žēl.”
 
“Viņš bija ļoti nepārliecināts par savu izskatu. Viņam bija izteikta kvadrātveida žokļa līnija un zods, un viņam nepatika tā forma. Viņš uzskatīja to par pārāk platu un gribēja V formu, kāda ir daudziem aziātiem.”

“Viņš bija ļoti nepārliecināts par savu seju. Viņam bija ļoti grūti dabūt darbu Dienvidkorejā, un viņš jutās ļoti diskriminēts sava rietumnieciskā izskata dēļ.”

Aktiera pārstāvis paziņojumā uzskaitījis visas plastikas operācijas, kuras fon Koluči bija veicis. To skaitā bija žokļa līnijas koriģēšana, implantu ievietošana, sejas ādas savilkšana, deguna korekcija, acu piepacelšana, uzacu pacelšana, lūpu samazināšana un vēl citas mazāk sarežģītas estētiskās ķirurģijas procedūras.

Pārstāvis apliecinājis, ka fon Koluči bijis informēts par to, cik riskanta var būt viņa žokļa operācija, taču bijis nelokāms, uzstājot, ka vēlas to veikt.

Ēriks Bleiks atklājis, ka Seints fon Koluči bijis Deinvidkorejā, kur filmējies vietējā drāmā ar nosaukumu “Pretty Lies”. Darbs pie projekta pabeigts jau decembrī.

Pārstāvis norādījis, ka astoņu sēriju seriālu paredzēts sākt demonstrēt ASV straumēšanas platformās, sākot ar šā gada oktobri.

“Viņš bija ļoti saviļņots un smagi strādāja,” norāda aktiera pārstāvis.

Fon Koluči 2019. gadā no Kanādas pārcēlies uz Dienvidkoreju, ar cerību izveidot karjeru mūzikas industrijā, norāda Ēriks Bleiks, kuram ar zvaigzni bijis noslēgts septiņus gadus ilgs sadarbības līgums.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās